merhabalar,
Bursa da yaşıyorum.bu sene üniversiteye başladım(yaş 27 ).hem iş hem okul götürmek zorundayım.yolda dolmuş-metro bekleyerek fazla zmn kaybetmek istemiyorum.onun için yeni bir araba almak istiyorum ama çok kararsızım. 70k ya kadar bütçem var.araç tercihi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
).hem iş hem okul götürmek zorundayım.yolda dolmuş-metro bekleyerek fazla zmn kaybetmek istemiyorum.onun için yeni bir araba almak istiyorum ama çok kararsızım. 70k ya kadar bütçem var.araç tercihi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
-çoğunlukla şehir içinde kullanılacak
-dizel veya benzin
-manuel-otomatik farketmez
-iç hacim filan önemli değil (tek kişiyim ztn )
)
-2013 den eski olmasın
-sanayi ye fazla yolumuz düşmesin yeter

Bursa da yaşıyorum.bu sene üniversiteye başladım(yaş 27
 ).hem iş hem okul götürmek zorundayım.yolda dolmuş-metro bekleyerek fazla zmn kaybetmek istemiyorum.onun için yeni bir araba almak istiyorum ama çok kararsızım. 70k ya kadar bütçem var.araç tercihi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
).hem iş hem okul götürmek zorundayım.yolda dolmuş-metro bekleyerek fazla zmn kaybetmek istemiyorum.onun için yeni bir araba almak istiyorum ama çok kararsızım. 70k ya kadar bütçem var.araç tercihi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.-çoğunlukla şehir içinde kullanılacak
-dizel veya benzin
-manuel-otomatik farketmez
-iç hacim filan önemli değil (tek kişiyim ztn
 )
)-2013 den eski olmasın
-sanayi ye fazla yolumuz düşmesin yeter