dizel -benzin manuel - otomatik kriterleriniz nelerdir?
Hocam araçtan beklentileriniz ne mesale ben sizin durumunuzda olsam e92 3 serisi alırım.
Garibanlığın gözü kör olsun günde 10 km için dizel alinmaz bence. 1.2 308 e bakardım ben ama zevk işi begenmeyebilirsin.
Hatchback alınacaksa bence temiz bir a3 veya 1.16 en doğru seçim olur. ''0'' km zorunluluğu var ise leon, astra.
ibizalar küçük geliyorIbiza cupra al gazlaya gazlaya gez
Kardeşim ben ankaraya 3yil önce giderken audi a5 aldırttım 77 bine 2015 kasımda 105 sattım gittim yeni sedan focus aldım 1litre ecoboost hem ailem biniyor hemde üniye giderken ben kullanıyorum yedek araçta 2000 model focus elimizde alışıktı hemde keyifli bir araç binilebiliribizalar küçük geliyor
1.0 yürüyormu usta audi den sonraKardeşim ben ankaraya 3yil önce giderken audi a5 aldırttım 77 bine 2015 kasımda 105 sattım gittim yeni sedan focus aldım 1litre ecoboost hem ailem biniyor hemde üniye giderken ben kullanıyorum yedek araçta 2000 model focus elimizde alışıktı hemde keyifli bir araç binilebilir
Çok aşırı bir beklentim yoktu alırken kardeşim az yaksın diye aldım fenada değil çekiyor 140a kadar sıkıntı yaratmıyor 140dan sonra hacimden dolayı yoruluyor fakat memnunun işimi görüyor audiden sonra tabiki az geliyor ama seviyoruz bee1.0 yürüyormu usta audi den sonra
Normal yani bi audi değil tabi güle güle bin allah kaza bela vermesinÇok aşırı bir beklentim yoktu alırken kardeşim az yaksın diye aldım fenada değil çekiyor 140a kadar sıkıntı yaratmıyor 140dan sonra hacimden dolayı yoruluyor fakat memnunun işimi görüyor audiden sonra tabiki az geliyor ama seviyoruz bee
Saol kardeşim allah daha iyilerini sizlere nasip etsinNormal yani bi audi değil tabi güle güle bin allah kaza bela vermesin
20 yaşında bir üniversite öğrencisi için öncelik olarak bence ailenizin rahat binebileceği bir araç olması lazım.. spor araba dışında konforu yüksek olan arabaları tercih etmenizi öneririm ..
Ayrıca günde 10 km yol için benzinli araç daha iyi olur .. ikinci el satışında da benzinli araçların sorun olacağını sanmıyorum.
Kardeşim ben ankaraya 3yil önce giderken audi a5 aldırttım 77 bine 2015 kasımda 105 sattım gittim yeni sedan focus aldım 1litre ecoboost hem ailem biniyor hemde üniye giderken ben kullanıyorum yedek araçta 2000 model focus elimizde alışıktı hemde keyifli bir araç binilebilir
istanbulda hangi semtte oturuyosun okulun hangi semtte
Floryada oturuyorsan okulda floryada zaten benzinli bir araç alabilirsin , dizelin bakım masrafı çok oluyor , piyasayı hiç bilmiyorum , 1.4tsi golf alınabiliyosa güzel olurfloryada oturuyorum okulum ist aydın üniversitesi