Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
İspanyol Otomobil markası SEAT 70. Yılını kutluyor. Geçen yetmiş yılda, marka sadece başarılı tasarımlara ve rekorlara imza atmakla kalmadı, aynı zamanda otomobilleri ve çalışanları ile ilgili binlerce hikaye, anekdot ve ilginç notlar da biriktirdi.
1955 yılında Zona Franca Fabrikası’nın açılışı dolayısıyla, bir SEAT 1400, tesisin her turunda en fazla misafir ağırlayacak şekilde değiştirilmişti. Otomobilin tavanı ve bagaj kapağı kaldırılarak arka kısma yan koltukların monte edilmesi sağlandı. Çalışanlar ilginç modele “Guestmobile” adını verdi ve bugün bile ilgili otomobil bu isimle anılıyor. Pek çok kişi bu otomobili bilmez ancak otomobil açılışında yardımcı olduğu, Barselona, Zona Franca’da bulunan fabrikanın A122 binasında SEAT’ın tarihi otomobil koleksiyonunu meydana getiren diğer 330 değerli parçayla birlikte hak ettiği yerde sergileniyor.
Olimpiyatlar için elektrikli model
1992 yılında, SEAT’ın ilk elektrikli modeli Barselona Olimpiyatları için üretildi. Otomobilin uzun mesafe...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım