75 Bin TL bütçem var. peugeot 508 2014 1.6 e hdi buldum active sunroof falan herşey var sizce alınır mı ? veya sizin önereceğiniz d segment dizel otomatik araç varmı ? düşünceleriniz benim için çok değerli. yardımcı olursanız sevinirim.
Biraz bütçenizi aşıyor ama bence Peugeot 308den çok çok mantıklı bir araçBen olsa citroen ds5 alırdım. Misal
pardon ben 3008 olarak okumuştum. 508 bir akrabamizda var çok memnun olduğunu biliyorum sadece. Ds5 de pek hatchback gibi değil gayet büyük gorunuyor ama sizin tercihiniz tabii ki.Almak istediğim araç 308 değil 508 ya 6 lişilik bi aile olduğumuz için "hb" arabaları gözüm pek tutmuyor sedanlar daha kullanışlı olur bizim için
Citroene bende karşıyım bulduğum 508 makyajlı olan kasadan memnun olanları duyunca daha bi sevindim şimdi , ds5 i pek görmediğim için yorum yapamıyorum . Sokağa çıkınca her köşede b7 passat var bu yüzdende passat biraz itici geliyor
vw nin dsg sini hiç yaşamadan böyle söylemek ne derece doğru bilemedim şimdi. hyundainin ürettiği otomatik şanzımanlar çok dayanıklıdır... fransızlara bir şey diyemem fakat hyundai konusunda yanılıyorsunuz.2 el otomatik bir araç alıcaksanız hangi markadan aldığınıza dikkat edin. aracı aldıktan sonra şanzımana çok dert yanarsınız. Hep söylüyorum kore arabalarını sevmiyorum. Passat 2013 kullanmıştım galiba gayet iyidi. Passat varken hyundai,kia,peugeot almazdım
vw nin dsg sini hiç yaşamadan böyle söylemek ne derece doğru bilemedim şimdi. hyundainin ürettiği otomatik şanzımanlar çok dayanıklıdır... fransızlara bir şey diyemem fakat hyundai konusunda yanılıyorsunuz.