fd6 dan pek geri kalacağını sanmıyorum easy almadığınız süreceEgea konfor anlamında bana Honda'yı aratmaz mi?
Hocam Honda nin konforunu bilmem egea pek konfor beklemeyin görev adamıdır bence siz yinede showroomda inceleyin daha iyi fikir edinirsiniz eğer konfor isterseniz bu seferde piyasası biraz yavaş araba bakmanız gerekecek (laguna 3 latitude mondeo vs.) çünkü bütçeniz anca buna izin veriyorEgea konfor anlamında bana Honda'yı aratmaz mi?
Görev adamı diyip konforunu konuşamayacağımız kadar da kötü değil ya egeaHocam Honda nin konforunu bilmem egea pek konfor beklemeyin görev adamıdır bence siz yinede showroomda inceleyin daha iyi fikir edinirsiniz eğer konfor isterseniz bu seferde piyasası biraz yavaş araba bakmanız gerekecek (laguna 3 latitude mondeo vs.) çünkü bütçeniz anca buna izin veriyor
Konfor kriteri ile alınabilecek bir araba değil demek istiyorum yoksa konfor kişiden kişiye değişir tabi konforsuz bir araba demek istemedimGörev adamı diyip konforunu konuşamayacağımız kadar da kötü değil ya egea![]()