KAPALI 90 bin TL ye kadar araç tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
2,840
Marka
Audi
Beyler toplaşın bi hele, bana araba alıyok :)
Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılacağı üzere 90 bin TL ye kadar araç bakıyorum. İkinci el 1-2 yaşına kadar, km si düşük olabilir arkadaşlar. Çünkü sıfıra bu vergilerden sonra para vermek istemiyorum açıkçası.

Segment olarak birşey düşünmedim. Aklımda Audi A3 var ama o bütçeye olur mu hiç bilmiyorum. 3-4 sene sonra satarken de fazla değer kaybetmeyecek bir model olursa iyi olur. Audi ler öyle mesela. En azından benim bildiğim kadarıyla.

Suanlik aklıma yazacak başka birşey gelmiyor. Sizler de bana soru sorup konuyu detaylandirirsaniz, yardımcı olursanız çok memnun olurum :)

Sana bi egea gırtlak üstüne yazılım :D:D
Şaka bi yana 308 düşünülür güzel araba 208 gtı falan fiyatları ne ladar bilmiyorum ama güzel olur. Astra da mantıklı. Focus hb de olabilir.

0km almamıştır umarım :). Bide hangi modeli almış? Bu arada hayırlı uğurlu olsun :). Senin makinanın bi fotosunu beklerim valla sende VAG'cı oldun :D.
Yok, sıfır değil :) Sahibinden lafını duydum çünkü. Tahminen 2016 yada 15 falandir. En yakın sürede çekerim fotosunu ;) Audiyi severim valla. Wolksvageni sevemiyom ben [emoji57]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...