Ne zaman karisik degil ki
La sabahtan akşama kadar beynim yanıyor zaten

Ne zaman karisik degil ki
Para saymaktan demiLa sabahtan akşama kadar beynim yanıyor zaten![]()
Hakan Abi jantlara instadan sövcektim sövemedim burada görünce yine sövecek oldum sövemiyorum sanırım baktıkça hoşuma gitmeye başladı sanırım arabanın güzelliğinden![]()
Valla on numara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesinolm jantlar çok iyi lan hahahahah bayıldımvallahi şu jantları takana kadar memnun olamamıştım bi türlü arabadan, jant + 4 eagle sport taktıktan sonra bi yüzüm gülmeye başladı(oysa 1750 tlye bana patladı)
![]()
![]()
Valla on numara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin![]()
Oncellikle masallah nazar boncugu koyalimolm jantlar çok iyi lan hahahahah bayıldımvallahi şu jantları takana kadar memnun olamamıştım bi türlü arabadan, jant + 4 eagle sport taktıktan sonra bi yüzüm gülmeye başladı(oysa 1750 tlye bana patladı)
![]()
![]()
Oncellikle masallah nazar boncugu koyalim
Zenginlik baska birsey ya
Paraya bak be raki bira ohooooşu an bi 50lik rakı içtim,, üstüne 2 bomonti. efkarlıyım.... asdasfsd
Paraya bak be raki bira ohoooo
Mazdayi da saldimla senin gibi viski tekila şampanya mı yaptıkkkk!!1!11!111
Mazdayi da saldim![]()
Benden az yakio ama senin alfayi buldum bakne yakar şimdi oooo...
o değil de pavyon(ambiyans) ışıkların şekil kanksss
saçmalama ya ne var ki 1750 söyleseydin orhan abiye kontör olarak yollardıtabi o kadar para verdiğimi duyunca 9 numara diyemedin sen de haklısınasdfasdfasdf
esprisi bi yana ben benzinde gezsem senin arabayı 2ye katlarım asdfasdf
saçmalama ya ne var ki 1750 söyleseydin orhan abiye kontör olarak yollardı
Gecmis olsun, eline saglik kesene bereket. Walla benim ilk gozume carpan jantlar oldu, cok begendim arabanin havasini cok degistirmis.olm jantlar çok iyi lan hahahahah bayıldımvallahi şu jantları takana kadar memnun olamamıştım bi türlü arabadan, jant + 4 eagle sport taktıktan sonra bi yüzüm gülmeye başladı(oysa 1750 tlye bana patladı)
![]()
![]()
Gecmis olsun, eline saglik kesene bereket. Walla benim ilk gozume carpan jantlar oldu, cok begendim arabanin havasini cok degistirmis.
Bu arada kapi citalarini bulamadin mi? Bulabilirsen citalar ve hizasindaki tampon kismini (serit gibi) siyaha boyatabilirsen bence ****************** durur
Gule Gule kullan, kazasiz belasiz...