Yarın taunusun yanına gidiyorum. Jant kapaklarını söküp saclari boyayasim var. 1 ay orda kalcam ve bol bol zaman geciricem arabayla. Neler yapabilirim
Ahahahahahah benzinlik sahibi tanıdık var da kızı var mı bilmiyorum. Ve yılbaşında geyik başlığında bişeyler yazmıştım hatırlarsan aşıksan benzini falan gözün görmüyor yaniBenzinlik sahibi ve kızı olan birini bul. sonra da evlen
Ahahahahahah benzinlik sahibi tanıdık var da kızı var mı bilmiyorum. Ve yılbaşında geyik başlığında bişeyler yazmıştım hatırlarsan aşıksan benzini falan gözün görmüyor yanivar mı bi öneri şunu sök tak temizle gibisinden
Para harcamadan kozmetik muhabbetlerden veya temizlikten bahsediyorum abi. Param yok yav sıkıştım bu 1 2 ay
Gitti taunusumuz gittiYazmayı unuttuğumu farkettim, zaten başlığı da epeydir ihmal etmişim.
Emektar geçtiğimiz hafta satıldı. hayırlısı
![]()
Her geçen gün , birer birerGitti taunusumuz gitti
Ne döşemesi almışlar abi la
kapı döşemesi bana da lazım lacivert ya da gri halılı olacakkoltuk döşemelerini değiştirecekmiş, ben de beğenmiyordum yeniydi ama babam almıştı kılıflarıtavan kapı döşemeleri sıfır zaten onlar temiz onlar değil
kapı döşemesi bana da lazım lacivert ya da gri halılı olacakkoltuk döşemelerini değiştirecekmiş, ben de beğenmiyordum yeniydi ama babam almıştı kılıflarıtavan kapı döşemeleri sıfır zaten onlar temiz onlar değil