90 Model 2.0 Ford Taunus 'Mini Restore' #PS655

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın taunusun yanına gidiyorum. Jant kapaklarını söküp saclari boyayasim var. 1 ay orda kalcam ve bol bol zaman geciricem arabayla. Neler yapabilirim

Ahahahahahah benzinlik sahibi tanıdık var da kızı var mı bilmiyorum. Ve yılbaşında geyik başlığında bişeyler yazmıştım hatırlarsan aşıksan benzini falan gözün görmüyor yani :D var mı bi öneri şunu sök tak temizle gibisinden

Keyif vermesini istersen eğer, ses sistemiyle uğraşarak başlayabilirsin, yürüyen aksam motor elektrik aksamı falan seni aşabilir. Ama ses sistemi için bişiler yapabilirsin bütçen elverdiğince :) Ben alfadan çıkardığım alpine hoparlörleri ve alfayı ilk aldığımda gidip aldığım ancak beğenmediğim pioneer teybi taunusa taktım, arkalara da 2 adet pioneer 400wattlık hoparlör aldım. Ses kalitesi bile hoş etti beni :)

Yazmayı unuttuğumu farkettim, zaten başlığı da epeydir ihmal etmişim.
Emektar geçtiğimiz hafta satıldı. hayırlısı :)

69780866_2415995871824632_4185063386452590592_n.jpg

Taunus'u alan arkadaş bu başlığı bulmuş, niye söylemedin ne yaptığın her şey burada yazıyormuş diyor.
Unuttum heralde hatırlamıyorum :D

Kendisine buradan el sallıyorum :D

Bursadan döşeme sipariş etmişler, koltuk döşemelerini değiştirmişti babam ama universal döşemelerdi ve rengini falan ben de sevmiyordum.

4 lastik alacakmış, muayene var yakında ona hazırlanıyor :D