KAPALI A3 sedan tdı vs Cla180d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

safabasar

Asfalt Kurutucu
9
İki otomobilde kaliteli siz olsanız hangisini seçersiniz ve niçin seçersiniz ? İki otomobilde Yeni kasaları.

A3 en beğendiğim c sınıfı hb ama A3 sedan felaket bi tasarım Cla'yı çok beğenmesem de tasarım ve etkileyicilik olarak çok önde, içi de koltuklar vs çok güzel (ortadaki uyduruk tablet dışında)

A3 fiyatına göre premium bir araç olmasına karşın çok iyi bir pozisyonda. Audi yol tutuşu motoru ve şanzımanı bu alanlarda mercedesten daha önde diye düşünüyorum. Ama mercedes biraz daha oyuncaklı klas bir araba tabii seveni illaki sever bunlara takılmaz.

Hb arabayi sonradan sedan yapinca cok tipsiz olurya a3 sedan da bence öyle a3 hb cok iyi sedan ise normal bir arac.a3 sedan görünce hic iştahım kabarmiyo.cla nin bence tasarimi daha guzel birde cla yeni makyaj yedi.ayrica arka stoplarda cok şekil.cla180 d diyorum

CLA nın tamponuna bir dokun, bir de A3 ün tamponuna... CLA sanki PET şişe.

Tasarımı daha heyecanlandırıcı. Hele doğru renk ve jantlarla. Ama Mercedes A, B ve CLA kaporta kalitesi olarak Mercedes yıldızını haketmiyor.

Şirket arabası olsa ve para kendi cebimden çıkmayacaksa CLA düşünürdüm. Aksi takdirde kuşkusuz A3.

Cla mercedesin ucuz araba olsun diye yaptığı araç s veya e ye kadar mercedes almayın mercedesin en sevdiğim modeli S cla a3 arasında kesinlikle a3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...