abartmalar :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTI19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GTI19

Elit Apaçi
67
25
Merhaba arkadaşlar hepimiz bu tür durumlara şahit olmuşuzdur Bu gün başıma gelen komik anıyı anlatayım sizlere ben dershaneye giden ve ygs ye hazırlanan bir öğrenci kardeşinizim bu gün dershanede arkadaş ortamında arabalardan çok iyi anlayan ve girdiği her yarışı kazanan bir arkadaşın konuşmasına şahit oldum arkadaş volvo s40 1.6 dizel araç ile turbo şahinle yarışmış ve dediğine göre şahin 250 den sonra buna yetişememiş ve bana dediği laf aynen şöyleydi gardaş 290 dan sonra basmadım dedi ve ben o lafın üzerine bir sigara yaktım :D ayrıca şahinin 250 yapması ayrı bi durum zaten :D

İnsan gerçekten hayret ediyor
d02f7b6779bdf0daed7c743a972c05ab.jpg

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buraya mesaj yazdıktan sonra şu kuralın aklıma gelmesi
İmdb 9.9 korku gerilim

5) Konuyu saptırmak / dalga geçmek / trollemek

Konu veya mesajları saptıran, dalga geçen ve bunu haddinden fazla yaparak forum içi saadeti bozan üyeler takibe alınacaktır.

22 Aralık Güncellemesi: Gerçeklik payı olmayan, troll ve dalga eylemleri içeren konulara katkıda bulunanlar, aynı şekilde cezalandırılacaktır.

Bu davranışların 3.kez yapılması durumunda 2 uyarı puanı alınır.

İmdb 9.9 korku gerilim

Konu veya mesajları saptıran, dalga geçen ve bunu haddinden fazla yaparak forum içi saadeti bozan üyeler takibe alınacaktır.

22 Aralık Güncellemesi: Gerçeklik payı olmayan, troll ve dalga eylemleri içeren konulara katkıda bulunanlar, aynı şekilde cezalandırılacaktır.

Darbe metni gibi yemin ediyorum :D

İmdb 9.9 korku gerilim

Abi bandan sonra kurallara fazla bakar olmuşsun :D

Demekki ''arabalardan çok iyi anlayan'' değil ''arabalardan çok iyi anladığını zanneden'' imiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...