ACİL YARDİM!!! EKSPERTİZ HAKKİNDA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
Beyler araca biri bakmaya geldi, mayis ayinda araci alirken ekspertiz yaptirdigim yere geldim. O zaman sag arka sag on boyali, sol arka camurluk lokal boyali demislerdi. Simdi gittik, sag arka kapida degisen var diyor. Diger kapilarda 110 mikron falan cikarken sag arka kapi 80 mikron cikiyormus. Simdi dogus a geldik, kayitlara ulasmak icin. Yardimci olun lutfen acil. Hasar kaydim, 1954 822 ve bedelsiz olarak cikmaktadir. Hasarlar yetkili serviste yapilmis. Simdi babamj bekliyoruz, kayitlari ona verebilirlermis sadece.

Haydaaa.Bu ekspertsizlere de güven olmuyor.İnşallah değişen falan yoktur da alacak kişiye mahçup olmazsın.Bi de kayıtları normalde sana da vermeleri lazımdı babanı çağırmaları değişik olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aldığın zamanki eksper raporu duruyorsa göster aldığımda böyleydi ve ben kaza yapmadım de, başka yere de götürebilirsin ama orada da değişen çıkabilir. Eski sahibinin numarası varsa ara diyecem de pek hoş olmaz gerçi onu aramak da. Adama da söyle durumu, zaten ekspere açık arabada bilsem neden saklayayım boyasını değişenini, benim bildiklerim bunlar, sonuçta sıfır almadım arabayı sürpriz çıkabilir de. Genelde babam bu tarz durumlarda, adama benim bildiklerim şunlar ama istediğin yere götür arabadır sonuçta ve ikinci el orada kesin söylerler der alacak adama, bence sen de böyle söyle bundan sonra.

Son düzenleme:
Arkadaslar, dogusa gittik, sag arka kapi degisen cikti. Adam begendi arabayi, 50500 e anlasmistik. 1000 lira kirdim 49500 e yarin alacak. Sonra ekspertiz firmasina gittim, durumu anlattim. 1000 lirami tazmin edin dedim. Abi biz patronla goruselim pazartesi donelim sana dedi. Umarim dava isiyle ugrasmak zorunda kalmam.

Arkadaslar, dogusa gittik, sag arka kapi degisen cikti. Adam begendi arabayi, 50500 e anlasmistik. 1000 lira kirdim 49500 e yarin alacak. Sonra ekspertiz firmasina gittim, durumu anlattim. 1000 lirami tazmin edin dedim. Abi biz patronla goruselim pazartesi donelim sana dedi. Umarim dava isiyle ugrasmak zorunda kalmam.
Doğuş kayıtlarında da eksperden önce değiştiği de ortaya çıkmıştır kesin, onu da kanıt diye sunarsın.

Ekspertiz firmalarının çoğu çok laçka çalışıyor. 200 TL para alıp pıt pıt boya makinesiyle ölçüp geçiyorlar, ne şanzıman kontrolü var ne doğru dürüst yürüyen. Geçmiş olsun ne diyelim...

Eveeet, beni aramadilar dun, vakit sikintisi da yasiyorum. Simdi ben gidip bunlari artik tehdit ederim yarin. Elimdeki belgelerle dava acsam elime bir sey gecer mi? Golf u 50500 yerine 49500 e satmak zorunda kaldim bu adamlar yuzunden.

Eveeet, beni aramadilar dun, vakit sikintisi da yasiyorum. Simdi ben gidip bunlari artik tehdit ederim yarin. Elimdeki belgelerle dava acsam elime bir sey gecer mi? Golf u 50500 yerine 49500 e satmak zorunda kaldim bu adamlar yuzunden.
Satış belgesi elindeyse ilan linki de varsa olabilir ama dava sürer işte biraz mümkün mertebe anlaşma yoluna git.

Arkadaslar bunlar belgelerim, mayis ayinda yaptirdigim ekspertizde sag arka kapi orijinal denilmis. Hafta sonu dogustan aldigim servis kagidinda ise kapinin degistigi yaziyor. Yalniz bir ayrinti gozume carpti. Ekspertiz tarafindan verilen belgenin alt kisminda bir not var. Eger bu dogru ise hic bir hak iddia edemem. Bu firmayi sosyal mecrada rezil etmekten fazlasini yapamam.

BU ARADA ANKARA KONYA YOLU’NDA BULUNAN AUTOEXPER FİRMASINI KİMSEYE ONERMİYORUM. PAZARTESİ GUNU BENİ ARAYİP ZARARİMİ(1000₺) TAZMİN EDECEKLERİNİ SOYLEMELERİNE RAGMEN SES SOLUK YOK. YARİN GİDİP KENDİLERİ İLE TEKRAR GORUSECEGİM.

Arkadaslar bunlar belgelerim, mayis ayinda yaptirdigim ekspertizde sag arka kapi orijinal denilmis. Hafta sonu dogustan aldigim servis kagidinda ise kapinin degistigi yaziyor. Yalniz bir ayrinti gozume carpti. Ekspertiz tarafindan verilen belgenin alt kisminda bir not var. Eger bu dogru ise hic bir hak iddia edemem. Bu firmayi sosyal mecrada rezil etmekten fazlasini yapamam.

BU ARADA ANKARA KONYA YOLU’NDA BULUNAN AUTOEXPER FİRMASINI KİMSEYE ONERMİYORUM. PAZARTESİ GUNU BENİ ARAYİP ZARARİMİ(1000₺) TAZMİN EDECEKLERİNİ SOYLEMELERİNE RAGMEN SES SOLUK YOK. YARİN GİDİP KENDİLERİ İLE TEKRAR GORUSECEGİM.
Tamam da sen öncesinde zaten değişen varmış siz bana onu söylemediniz diyceksin orada yazılan anladığım kadarıyla sonradan boya veya değişen olur uyanıklık yapmaya çalışırlar diye.

@Ozgur Gunes
Haslayacaksin boylelerini ki adam olsunlar
Hava vb.. kosullara gore degiskenlik gosterebilirmis. Bak sen..
Zaten kaportalar guzel havalarda 110 mikron cikarken yagmurlu havada olcumde 80 mikron cikiyormus
Alttaki yaziya bakma git yasal sureci baslat. Firmalar caydirici olsun diye boyle sark kurnazliklari yapiyorlar. Bu ibarenin yazilmasi kimseyi yasalar onunde hakli yapmaz.
Ne guzel kafana gore ekspertiz yap sonra bak boyle bir ibare vardi mesuliyet kabul etmiyoruz de.. Yok oyle bir dunya

Firmamız sorumluluk kabul etmez he mi. Ne güzel dünya lan. 200'ü cebe indir, sonra ben karışmam aga. Vay arkadaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...