Acil yardıma ihtiyacım var.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SabriK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SabriK

Asfalt Kurutucu
3
Öncelikle iyi günler efendim size bir sorum olacaktı benim kardeşimin bir toyota corolla sı var 2015 model ben onda yer bildirimi yapmıştım başka bir gün telefonda benim gitmediğim bir yerde yer bildirimi yapmış şekilde gösteriyor acaba toyota da yaptığım yer bildiriminden dolayı mı lütfen çok acil cevap verir misiniz hayat memat meselesi karımla boşanıcaz ilginiz için teşekkürler
 
ios un son güncellemesiyle birlikte bende bluetoothla telefonumu aracıma bağladığımda aracınız evinizin yakına park edildi gibi bldirimler geliyor onunla ilişkisi var mıdır bilemiyorum. Eminim fikri olan bir arkadaş yardımcı olacaktır.
 
Eğer Bluetooth üzerinden telefonunuzu araca bağlarsanız. Park ettiğiniz yeri kolay bulabilmeniz için harita üzerinden arabanın park edildiği yeri otomatik olarak yer bildirimi yapıyor. İOS ta olan bir özellik.
 
Google bazen yer bildirimleri sapıtıyor. her zaman kaale almamak gerekir. Siz konum geçmişiniz çalışıyor ise eşinize ordan gün içindeki hareketlerinizi gösterebilirsiniz. Bunun için telefonda kullandığınız google hesabıyla pcde gmailinizi açın. Bildirim zilinin ordaki 9 noktalı menuden haritalara girin.
Haritalar menusunde ise zaman çizelgesine girin.
Tarih saat seçip ne yapmışsınız hepsini eşinize gösterin.

Ha bu arada böyle eştende pek hayır gelçeğini sanmıyorum. Boşanmak mantıklı olabilir. Psikoloijik sağlınız açısından.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...