Airsoft Oynayanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaliKaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CaliKaan

Panpa
Stage 2
607
31
Marka
BMW
Herkes'e merhaba, aramızda airsoft oynayanlar var mı acaba ? Varsa şuraya techizatları yayında görelim :) Airsoft nedir ki yav kardeşim biz bilmeyiz diyenler için ise sakin olun bende bilmiyordum 😂 Airsoft birebir askeri teçhizatlar ve silahların birebir gerçek olduğu ancak green gas ile 0.25 gram dan başlayan boncuklar atan askeri hobi oyunu. Ben yeni başladım corona muhabbeti yüzünden sadece vest ve pistol alabildim 😂 aşağı video bırakıyorum izleyin aşırı keyifli bir hobi biraz pahalı ama ikinci el toplanarak uygun hale gelebiliyor.

Viper vest ve Colt M1911 pistol'um var foti çekip yüklerim

Sadece gazlı silahlar yok , sizin bahsettiğiniz green gas kullanımı sadece GBB silahlar için :) Elektronik silahlarda bulunuyor bataryalı pilli halk dilinde ne derseniz artık :)

GBB : Gazla birlikte geri tepme ve gerçeklik hissi fazla olan silahlardır. Genelde tabancalarda kullanılır.

Airsofttaki silahlar gerçekteki silahların birebir replikası denebilir ayırt etmek kolay değildir gerçek silah varsayalım 7.62 atarken Airsoft boncuk atar fark budur kısacası :)

Ekipmansız gözlüksüz yüz korumasız oynanamaz!

Yüz kısmına genel anlamda nişan alınamaz!

Vurulan oyuncunun genel oyunlarda çıkma zorunluluğu vardır! Vuruldum diye yüksek ses bağırıp el yukarıda yada beyaz bandana ile oyundan çıkış yapılması gerekir. Çok yakın mesafeden otomatik tabir edilen silahla genelde isabet yapmak yasaktır ya tabanca seçilir yada oyuncu arkası dönükse dokunulur veya vuruldun denebilir buda kabul göreCektir.

Airsoft ülkemizde pahalı bir hobidir ve genelde ekipler gruplar şeklinde çoğu ilde bulunmaktadır, merakınız varsa bu gruplara göz atın.

Bir oyuncunun airsoft full techizat gideri neredeyse 3500-4000 tlyi bulur. Tabancayı bir kaç şeyi eleyebilirseniz gideriniz düşer genel hesaptır.

Aklıma geldikçe yazarım iyi forumlar.

Son düzenleme:
Benim ekipman suan icin bu 😌 yakinda ICS M16 tufek alicam o da tan rengi 😌
923CD42F-4E72-4025-A117-633922070369.jpeg

Californiada ekipmanın pahalı olması beni biraz şaşırttı işin açıkçası , birde ekipman Türkiyede kullanılanlar ile aynı sanırım buradan alıp götürdünüz , oradaki oyun işleyişleri ülkemizden farklı olabilir bu konuda siz bize bahsetmelisiniz çünkü orada daha farklı ekipmanlar daha kaliteli işler çıkıyordur , corona hepimizin ortak sorunu elbette bakalım olaylar bittiğinde nasıl bir hale geleceğiz hobilere koşturmaya insanların vakitleri olacak mı buda ayrı bir konu...

Son düzenleme:
Konuyu açana kadar ne olduğunu bilmiyordum ama fena halde hoşuma gitti :) silahlar için birebir demişsiniz ağırlığı nasıl gerçek smith wessonlar kadar var mıdır

Konuyu açana kadar ne olduğunu bilmiyordum ama fena halde hoşuma gitti :) silahlar için birebir demişsiniz ağırlığı nasıl gerçek smith wessonlar kadar var mıdır

Ağrılığı birbirlerine denk veya çok yakındır , etki faktörü burada aslında şarjör oluyor :) Örnekleme olarak AK47 ele alıyorum , normal bir ak47 ağırlığı 3.3 kg 3.5 kg arası olması gerekli , airsoftta bu ağırlık AK47 3+ kg civarıdır işte 3 kilo 50-150 gramda olabilir :) Yani ağırlık farkını kolay kolay çözemez standart bir insan :) dediğim gibi etken genelde şarjör oluyor yada kırma dipçik takta dipçik vs. ama elinizdeki ak47 3 kilo dersek siz buna dot lazer fener 2 şarjör falan taktığınızda emin olun gerçek ağırlığa gelmiş geçiyor olacak :D

Californiada ekipmanın pahalı olması beni biraz şaşırttı işin açıkçası , birde ekipman Türkiyede kullanılanlar ile aynı sanırım buradan alıp götürdünüz , oradaki oyun işleyişleri ülkemizden farklı olabilir bu konuda siz bize bahsetmelisiniz çünkü orada daha farklı ekipmanlar daha kaliteli işler çıkıyordur , corona hepimizin ortak sorunu elbette bakalım olaylar bittiğinde nasıl bir hale geleceğiz hobilere koşturmaya insanların vakitleri olacak mı buda ayrı bir konu...
Ben 3 yildir Turkiye de yasiyorum 😂

Biz Üniversitede arkadaşlarla merak salmıştık hatta takım kurmayı planlıyorduk. Babası polis olan arkadaşımız bu işi prof. Yapan birkaç askerle dahi tanıştıracaktı yani aslında bu sporu ciddi profesyonel yapan bir kitle var. Eski asker vs oluyorlar ve aşırı gerçekçi turnuvalar düzenliyorlar
Tabi sonra maddi sebeplerle 3 kişi kaldık konu kapandı gitti. Şuan kendi arkadaşlarımla da konuşuruz lakin konu kapanır gider.
Eğer güvenilir bir takım olsaydı açıkçası deneyimlemek istediğim bir spordu bayılıyorum

Biz Üniversitede arkadaşlarla merak salmıştık hatta takım kurmayı planlıyorduk. Babası polis olan arkadaşımız bu işi prof. Yapan birkaç askerle dahi tanıştıracaktı yani aslında bu sporu ciddi profesyonel yapan bir kitle var. Eski asker vs oluyorlar ve aşırı gerçekçi turnuvalar düzenliyorlar
Tabi sonra maddi sebeplerle 3 kişi kaldık konu kapandı gitti. Şuan kendi arkadaşlarımla da konuşuruz lakin konu kapanır gider.
Eğer güvenilir bir takım olsaydı açıkçası deneyimlemek istediğim bir spordu bayılıyorum
Şuanda benim katıldığım takım'a bakabilirsiniz çok kafa dengi insanlar ve sürekli böyle mangal vs etkinlikleri yapıp bir aile havası yaratılıyor aynı zamanda hepsi bu işi çok iyi bilen ve yardımcı olan insanlar. Bana vest bulana kadar çok uğraştılar, doğru pistol'u almam için de aynı şekilde, tüfek alıcam mesela aman onu alma şöyle hatası var alma vs diye uyarılar yapıyorlar. İçlerinde bu silahları çok iyi anlayanda var bozulduğu zaman tamir ediyor falan çok iyiler yani bir bakın derim

İg adresleri: Tulparairsofteam

Şuanda benim katıldığım takım'a bakabilirsiniz çok kafa dengi insanlar ve sürekli böyle mangal vs etkinlikleri yapıp bir aile havası yaratılıyor aynı zamanda hepsi bu işi çok iyi bilen ve yardımcı olan insanlar. Bana vest bulana kadar çok uğraştılar, doğru pistol'u almam için de aynı şekilde, tüfek alıcam mesela aman onu alma şöyle hatası var alma vs diye uyarılar yapıyorlar. İçlerinde bu silahları çok iyi anlayanda var bozulduğu zaman tamir ediyor falan çok iyiler yani bir bakın derim

İg adresleri: Tulparairsofteam
Hangi ildesiniz?