Akaryakıt istasyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emin32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangi akaryakıt istasyonu

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabayı alalı 1 sene oluyor yaklaşık ilk aldıgımızdan beri shell den alıyoruz yakıtı zaten renault da shell öneriyor garanti bakımından.

Hocam shell den memnunum farklı markalardan alınca zamanla dizel motorda sorunlar baş gösterebilir.Ben hiç ışık yaktırmadım bu zamana kadar onu söyleyeyim .Işık yandıgında deponun dibindeki pisliklerin motora zarar verme ihtimali var.

Volkswagen kullanıyoruz ve marka BP yi öneriyor ayrıca BP den oldukça da memnunuz o yüzden BP derim. Birde babamın aracında taşıtmatik var o da BP nin yani BP ciyiz. Ama shelli de severim.

Vw 1.6 TDI gözüm kapalı shell diğer markalarda sıkıntı olabiliyo birde her shell ofisi değil farklı olabiliyo belli shellerden hocam lpg kullananda çok aygaz eklerseniz iyi olur

Ald
Hocam shell den memnunum farklı markalardan alınca zamanla dizel motorda sorunlar baş gösterebilir.Ben hiç ışık yaktırmadım bu zamana kadar onu söyleyeyim .Işık yandıgında deponun dibindeki pisliklerin motora zarar verme ihtimali var.
aldığımız zaman ışık yanıyordu anlaştıktan sonra hemen ilk işimiz depoyu fullemek oldu

2006 da sıfır doblo aldığımızda opeti önermişlerdi hatta bulunduğum yerde opet yoktu 30 km ilerden yakıt alıyorduk opetten almak için

Olabildiğince shell'den almaya çalışıyorum yakıtı daha güvenli geliyor zaten opeti fiat grubu şisirdi o kadar muhteşem değiller benim için

Valla bizim burda shell şehirden biraz uzakta var.Yaklaşık 20-25 km mesafe var bizde hep petrol ofisinden alırız bitek bi ara 0 ford aldığımızda opet i önermişlerdi kısa bir müddet oradan almıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...