Akaryakıt Takip Programı

ahmet.sahin

Profesör
85
29
Marka
Renault
Herkese iyi akşamlar androidde çok akaryakıt programı var fakat ben aradığımı bulamadım. Benim istediğim başlangıç ve bitiş kmsini, tüketilen yakıtı gireceğim ve gidilen mesafeyi ve ortalama tüketimi hesaplayıp aylık ve haftalık tüketim kayıtlarını tutturmak istiyorum. PlayStore'da böyle bir uygulama bulamadım ben de excel üzerinden yazmaya karar verdim fakat genel toplam satırını yapmak istediğimde "makro" denen kafa karıştıran bir uygulamaya denk geldim. Açıkçası şu an fazla uğraşmak istemiyorum :) Bu konuyu en kısa yoldan nasıl yapabilirim ?
1591649090673.png

SpritMonitor bu konuda kullanılan yaygın bir site, incelemeni öneririm. Site üzerinde farklı marka-modellerin de uzun dönem yakıt tüketimlerine de bakabilirsin.

Örneğin:

Son düzenleme:
SpritMonitor bu konuda kullanılan yaygın bir site, incelemeni öneririm. Site üzerinde farklı marka-modellerin de uzun dönem yakıt tüketimlerine de bakabilirsin.

Örneğin:
Buna benzer başka bir site yada uygulama var mı? Aradığım aşağı yukarı bu ama biraz karışık geldi :)

Son düzenleme:
Drivvo kullandım uzun süre. Sadece yakıttan ziyade tüm masrafları da tutabiliyorsunuz inceleyin derim. Premium üyeliği de 10 lira gibi bir şeydi. Excel dökümü olarakta alabiliyorsunuz.

Drivvo kullandım uzun süre. Sadece yakıttan ziyade tüm masrafları da tutabiliyorsunuz inceleyin derim. Premium üyeliği de 10 lira gibi bir şeydi. Excel dökümü olarakta alabiliyorsunuz.
onu az önce inceledim ama dediğim gibi yolculuk yaptıktan sonra gidilen mesafe, ortalama ve toplam tüketimi kaydetmek istiyorum ama o programda öyle bir özelliği göremedim.

onu az önce inceledim ama dediğim gibi yolculuk yaptıktan sonra gidilen mesafe, ortalama ve toplam tüketimi kaydetmek istiyorum ama o programda öyle bir özelliği göremedim.
spesifik yolculuk olarak kayıt yok onda yakıt ve km bilgisi giriyosunuz depoyu tam doldurdukça 2 tam dolum arasındaki tüketimi veriyo

Ben benzin takip programı olarak mühendislerin koyduğu obd ekranını, benzin kadranını ve cebimdeki parayı baz alıyorum 😂 yaksın ya bırakın kasmayın şöyle şeyleri 😂

Ben benzin takip programı olarak mühendislerin koyduğu obd ekranını, benzin kadranını ve cebimdeki parayı baz alıyorum 😂 yaksın ya bırakın kasmayın şöyle şeyleri 😂
Valla kasan ben değilim de evde peder fazla tükettiğimden dert yanıyor ki ona nazaran ortalama olarak 1 2 l daha az ortalama alıyorum :) sadece yediğim toplam benzini gösterip "Ben bu kadarını yedim" demek istiyorum. Yoksa araba alıp yakıtını dert et... Öyle hayattan keyif alamayız. Zaten ayda toplasan max 1 depo benzin yakıyorum o da 45lt'ye tekabül ediyor ki o max seviyesine henüz ulaşamadım :)