KAPALI Aldığınız sıfır otomobil donanımları ve fiyatları pazarlık ile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan subaruwrx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskisi kadar giremiyorum iş güç yoğun gidiyor siz olmasanız yine girmem :) bir de malesef forum vag-antivag çatışmasına dönüşmüş çok üzüldüm.ben yıllardır bu forumdan çok keyif alıyordum ama artık forum derinliğini kaybetmiş.
Çözümü basit. @yunuscelik29 üstüne tıklıyorusun, engelle diyorsun. Rahat bir nefes alıyorsun. Diğerleri o kadar agresif değil ama isteğe bağlı olarak temizlik yapabilirsin :)

Çözümü basit. @yunuscelik29 üstüne tıklıyorusun, engelle diyorsun. Rahat bir nefes alıyorsun. Diğerleri o kadar agresif değil ama isteğe bağlı olarak temizlik yapabilirsin :)
temizlik demeyi doğru bulmuyorum konuyu irdelemeye de çok gerek yok çünkü gördüğüm kadarıyla delinin biri kuyuya taş atmış durumu var.sayfalarca vag konusu tartışılmış herkes de cevap vermiş.ben isterdim ki otopark.com forumu donanımhaber.com gibi bir ortam olabilseydi ve bu olabilirdi ama malesef o durumdan çok çok uzaklaşılmış.

temizlik demeyi doğru bulmuyorum konuyu irdelemeye de çok gerek yok çünkü gördüğüm kadarıyla delinin biri kuyuya taş atmış durumu var.sayfalarca vag konusu tartışılmış herkes de cevap vermiş.ben isterdim ki otopark.com forumu donanımhaber.com gibi bir ortam olabilseydi ve bu olabilirdi ama malesef o durumdan çok çok uzaklaşılmış.
Öyle bir ortam olamaz çünkü sayfada her markadan bir fanboy var ve bilmem ne draglarda tokat yemesine rağmen yüzsüzlükle savunmaya devam ediyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...