KAPALI ALFA 156 2.0 JTS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gencfotografcl

Asfalt Kurutucu
10 Eyl 2016
37
18
595
Uzun zamandır şu 156 lara niyetim var gözüme hoş geleni kapicam sahibinden com da ama benim istediğim 2 litrelik makyajlı versiyonu ve otomatik şanzıman ile var bunların otomatik şanzımanı nasıldır sonuçta 10 sene önce otomatik vites teknolojileri malumunuz başımı çok ağrıtır mı ?
 

tanoca17

Asfalt Kurutucu
28 Eyl 2016
13
15
595
156 zamanının çok ilerisinde bir iç tasarıma ve süspansiyona sahip güzel araçtır ama selespeed denen yarı otomatik (fiat'taki adı duologic) şanzıman soru işareti bir ünite. kullananlara sormak lazım
 

OnurZe

Profesör
12 Eyl 2016
60
72
1,010
27
Selespeed, yarı otomatik olmasına karşın türevlerine göre biraz daha hızlı ve dayanıklıdır. Kullanmasını bilirseniz hiç bir yarı otomatik şanzıman sizi yarı yolda bırakmaz. Tabiki bakımlı bir Alfa'ya bakmanız lazım. Her yaşlı arabada bu şekilde bakmak lazım. Vitesi atacağı sırada gazı ayağınızdan çekip attıktan sonra tekrar gaza basmanız gerekir. Bu baskı balatanın yükünü azaltır. Yokuş çıkarken manuel moda alın. Çünkü üst vitese geçmek istediği sırada yokuşta yığılma yapar. İlk aracım Yaris dizel yarı otomatikti. Onda nasıl kullancağımı kendim keşfettim. Böylece düz yolda da yığılma yapmadan gidiyordu. Ama tavsiyem manuel vitesli araçta daha çok zevk alırsınız. Yarı otomatikten hem daha zevkli olur hem de daha hızlı vites değiştirme şansınız da olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım