Pederin durumlar rahatlayınca alacağız. 1 ay olur 2 ay olur bilemedin yazı bulur. Çoğunlukla ben kullacağım arabayı ama. Beklentim o yüzden ucuz olması zevkli olması yol tutması ekonomik olması(tüple).Kim alacak? Beklentiler nedir?
Hocam beklenti meselesi. Alfa Romeo'nun verdiği zevki verebilecek yeni model arabalar bir elin parmaklarını geçmez. Fiyatları da dünyalar kadar. Bütçe uygunsa o para, kondisyon açısından iyi bir 156'ya bağlanabilir. @sinan buna doğru cevabı verecek insanlardandır.2000 model arabaya 28 bin tl bağlanır mı, o paraya sıfır ayarında 2012 2013 arabalar var.
Hocam 2000 modellerini değil makyaj sonrası 2004-2006 modellerine bakıyoruz. Birde önemli olan yeni olması değil. Gidip o paraya fiat veya dacia da alınabilir ama onlara vereceğim parayı giderim 2004 model alfaya veririm.2000 model arabaya 28 bin tl bağlanır mı, o paraya sıfır ayarında 2012 2013 arabalar var.
Tabiki tercih meselesi hocam. Banada daha yeni diye linealara vs. lere para vermek hiç mantıklı gelmiyor. Aynı paraya eski olsada çok daha düzgün arabalara para varken.Ben 10 yaşından fazlası olan arabalara 20 bin üzeri verilmesine karşıyım.
Benim amacım zevk almak zaten. Fakat zevk alırken beni tüp filan kurtarır ancak maalesef.Lpg takacaksan vazgeç.Ekonomi yapılmak için alınacak araba değil.Parca ve işçilikte pahalı kısacası yürütmesi pahalıdır.Zevk için alınır.
Bak kardeşim bizim 2000 model 2000 motor eskiden turbolu olan sonra orj haline döndürdüğümuz bir aracımız var suan orj haliyle sehir icinde özensiz kullanımda 11litre yakiyor 100kmde benzinde gitsem 55 lira öderim fakat tüp takılı 30 lira yakıyor ve fazlasıyla aracın zevkini çıkartıyorum.Benim amacım zevk almak zaten. Fakat zevk alırken beni tüp filan kurtarır ancak maalesef.
Araci katledersin o motor uzak doğu araçları gibi tüpü sevmez.Gazda teklemesi, çekişten düşmesi, rölanti dalgalanması, üst devirlerde benzine atlaması bitmez.Benim amacım zevk almak zaten. Fakat zevk alırken beni tüp filan kurtarır ancak maalesef.
Tüp takılıyken zevkini çıkartamam diye düşünmüyorum zaten. Tüp olsa bir sorun çıkar mı derdim o aslında.Bak kardeşim bizim 2000 model 2000 motor eskiden turbolu olan sonra orj haline döndürdüğümuz bir aracımız var suan orj haliyle sehir icinde özensiz kullanımda 11litre yakiyor 100kmde benzinde gitsem 55 lira öderim fakat tüp takılı 30 lira yakıyor ve fazlasıyla aracın zevkini çıkartıyorum.
Hocam @sinan reis de 156 kullanıyor. Ben gayet memnun diye biliyorum. Alfalar düzenli bakıldıysa bir sıkıntı çıkarmaz açıkçası.Hocam alfa testinden sonra ben kapisindan gecmem acikasi
Soyle dusunun ama sinan gibi bakan adam sayisi kac ? Bir elin parmaklari bence.Tüp takılıyken zevkini çıkartamam diye düşünmüyorum zaten. Tüp olsa bir sorun çıkar mı derdim o aslında.
Hocam @sinan reis de 156 kullanıyor. Ben gayet memnun diye biliyorum. Alfalar düzenli bakıldıysa bir sıkıntı çıkarmaz açıkçası.
Çıkartacağını sanmıyorum zaten çoğunda tüp takılı ve iyi bakıldığı sürece yolda bırakmaz eski ama doğan şahin değil sonuçtaTüp takılıyken zevkini çıkartamam diye düşünmüyorum zaten. Tüp olsa bir sorun çıkar mı derdim o aslında.
Hocam @sinan reis de 156 kullanıyor. Ben gayet memnun diye biliyorum. Alfalar düzenli bakıldıysa bir sıkıntı çıkarmaz açıkçası.
Zaten km de 10 kuruş anca ederse taktırmaya gerek yok. Ben onu ekonomik de kullanırım. İşte hep problemler problemler ne bu problemler?Araci katledersin o motor uzak doğu araçları gibi tüpü sevmez.Gazda teklemesi, çekişten düşmesi, rölanti dalgalanması, üst devirlerde benzine atlaması bitmez.
Sandigin kadar ekonomik gezemezsin.Lpg ile benzin arasında 1.6 156'da km'de 10 krs ancak fark eder.
Yakıtı bu kadar onemsiyorsan başka araçlara bakmalısın.Parca ve işçilik fiyatlarını,ara sıra çıkardığı problemlerin maliyetini gördüğünde yakıt bu arabada düşünülmesi gereken son konuymuş diyeceksin.