Alfa Romeo 156 SW mk2 SS (Rüzgar)

haydaa yeni gördüm yahu konuyu nasıl kaçırdım :D maşallah aracınıza kazasız belasız. hem alfa hem sw hemde o jantlar süper kombinasyon :D

Maşallah aracınız çok güzel. Eğer yılbaşında ikramiye çıksaydı almaya baya kafayı koymuştum ama çıkmadı tabi:D

aracın önceki sahibi artık satış eğitimlerine gitmiştir arabasını satabilmek için

sertifika programı felan kasmıştır.. ikili ilişkiler samimiyetler ile işi bitirmiş..

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

aracın önceki sahibi artık satış eğitimlerine gitmiştir arabasını satabilmek için

sertifika programı felan kasmıştır.. ikili ilişkiler samimiyetler ile işi bitirmiş..

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Alfanın Alıcısı Yine Bir Alfacıdır (Alfisti), Nadir Bir Araca Sahibim Binmeyen Kullanmayan Bilemez Alfayı , Hissetmek Ve Arabaya Kendinizi Kabul Ettirmeniz Gerekli , Tadını Alanın Bir Daha Vaz Geçmeyeceği Bir Marka Model :) Teşekkürler :)

Alfanın Alıcısı Yine Bir Alfacıdır (Alfisti), Nadir Bir Araca Sahibim Binmeyen Kullanmayan Bilemez Alfayı , Hissetmek Ve Arabaya Kendinizi Kabul Ettirmeniz Gerekli , Tadını Alanın Bir Daha Vaz Geçmeyeceği Bir Marka Model :) Teşekkürler :)

bende öyle düşünüyorum. arkadaşımın alfasını bir süre kullandım.. onla birlikte ikende çok bindim. aslında güzel araba ama markanın kendine has müşterileri var. mini cooper gibi herkes beğenmez

allah sanayilere düşürmesin tek temennim budur

bende öyle düşünüyorum. arkadaşımın alfasını bir süre kullandım.. onla birlikte ikende çok bindim. aslında güzel araba ama markanın kendine has müşterileri var. mini cooper gibi herkes beğenmez

allah sanayilere düşürmesin tek temennim budur

Teşekkürler , Umuyorum Düşmem Oldu Ki Düşersekte Var Bildiğimiz Yer :)

öff alternatifsiz olmak daha kötü.. sen haftasonları bence sanayii de alfa servisi keşfet git çay iç ustalara sigara felan al.. aran iyi olsun :D