Alfa Romeo Giulia Türkiye Donanım Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunuSdrive

Profesör
72
Marka
BMW
Sonunda Alfa Türkiye sitesinde Giulia için sayfa açmışlar.Şuan 2 donanım görünüyor ama ileri zamanda 1 daha baz bir donanım paketi geleceğini düşünüyorum.Umarım güzel bir fiyatlandırma ve satış stratejisi ile gelir
SUPER
  • 18" alüminyum jantlar
  • 3 renk seçenekli deri-kumaş koltuklar (siyah, kırmızı,kahve)
  • Deri direksiyon simidi
  • 6 Yöne Ayarlanabilir Elektrikli, Sürücü Tarafı Hafızalı Deri-Kumaş Koltuklar (Siyah, Kırmızı, Kahve)
  • Çift Yönlü Otomatik Klima
    • - Elektronik park freni
    • - Geri görüş kamerası
    • - Ön ve arka park sensörleri
    • - Anahtarsız Giriş Sistemi (Keyless Entry)
  • Şerit Değiştirme İkaz Sistemi (LDW), Önden Çarpma Uyarı Sistemi (FCW) ve Otonom Acil Frenleme Sistemi (AEB), Entegre Fren Sistemi ve Kör Nokta Uyarı Sistemi
  • Yeni Alfa Connect™ 8.8” 3D NAV bilgi&eğlence sistemi ve Tükrçe Navigasyon
  • 7” TFT renkli gösterge paneli ekranı
  • Alfa™ D.N.A. sürüş modu seçici
  • 8 hoparlörlü ses sistemi

VELOCE
(Super Vesiyona Ek Olan Özellikler)

• 18" alüminyum spor jantlar
  • 6 Yöne Ayarlanabilir Elektrikli, Isıtmalı ve Sürücü Tarafı Hafızalı Spor Deri Koltuklar
    (Siyah, Kırmızı, Kahve) (sadece ön koltuklarda ısıtma)
  • Isıtmalı Spor Deri Direksiyon Simidi
  • Aluminyum Spor Pedallar
    • - Direksiyondan Kumandalı Vites Kolları
    • - 40/20/40 Katlanabilir Arka Koltuklar
    • - Kırmızı/Siyah/Sarı Aluminyum Fren Kaliperleri
    • - Krom kaplama çift egzost çıkışı
    • - Siyah cam çerçeveleri
    • - Spor Ön & Arka Tamponlar
      - Sınırlı Kaydırmalı Mekanik Kilitli Diferansiyel
    • - Alfa Aktif Süspansiyon Sistemi
    • - Alfa Q4 Sürekli Çekiş Sistemi

g%C4%B1ul%C4%B1a-jpg.1075

8 eylülde forumda böyle bir resim paylaşılmıştı o zaman fiyatlar daha da artmıştır 2.0 200bg benzinli super donanım 250k bulur. Türkiye için giuletta daki 1.4t ve 1.6 dizeli koymazlar zor görürüz yollarda.

yılbaşı biletlerim tamam çıkarsa 2 ocakta pazarlama sınavı finalinden sonra ataşehir alfa romeo'dan siparişi geçerim lacivert quadrifoglio

Açıkçası bir miktar param var, yakın zamanda Quattro'mu satmıştım. Oradan kalan parayı da ekleyince 200 lük garanti oluyor benim için. Tabi o fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda. Eğer o fiyatlar ile gelirlerse 280lik olan için kredi bile çekebilirim ufak bir miktar. Gerçi evlilikte var Mayıs ayında, bakalım sonumuz ne olacak. Umarım o fiyatlarla gelir. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Edit: Dalga falan geçmiyorum gayet ciddiyim beyler, ne diyo la bu bebe diyip saydırmayın şimdi bana :D :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...