KAPALI Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA 170 TCT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enderdmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enderdmed

Asfalt Kurutucu
32
40
Marka
Seat
Merhaba,

Daha önce dizel 308 mi astra mı derken kendimi çok alakasız bir yerde buldum. 2017 yılında 0 km olarak aldığım (eski kasa) seat ibiza 1.0 eco tsi dsg aracı Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA 170 TCT ile takaslamaya karar verdim. alacağım araç 2011 model ama çok düşük km li bir araç. Cam tavanı opsiyonu var. hatta buralara danışmadan tutup bu gün kaporasını bile gönderdim. Sizlerin bu takas için düşünceleri ne olur ? Acaba 0 km olarak aldığım araçtan sonra bu araç beni üzer mi ? Hissiyat olarak memnun kalacağımı düşünüyorum. Ama henüz ilk defa alfa tecrübem olacak.

Araçtan beklentinize bağlı olarak üzer yada üzmez diyebilirim , multiair ünitesini kesinlikle kontrol ettirin diyorum ilk tavsiyem bu olsun size , aracınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın , birde bu araçlar YAĞ seçen araçlardır kalitesiz bir yağ kullanırsanız multiaire geçmiş olsun 8000 tl masrafı vardır her ünite başına 😈😯 Multiair filtreside 200 tl civarlarındadır 😇 Alfayla kalın 🍀🧿

Araçtan beklentinize bağlı olarak üzer yada üzmez diyebilirim , multiair ünitesini kesinlikle kontrol ettirin diyorum ilk tavsiyem bu olsun size , aracınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın , birde bu araçlar YAĞ seçen araçlardır kalitesiz bir yağ kullanırsanız multiaire geçmiş olsun 8000 tl masrafı vardır her ünite başına 😈😯 Multiair filtreside 200 tl civarlarındadır 😇 Alfayla kalın 🍀🧿

Hocam teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Aracı cuma günü aldım. Hemen bu gün Alfin de bir yağ bakımı yaptırdım. Araç 12 bin de henüz ama emin olmak için bakıma ihtiyacı var diye yaptırdım. Yine orada triger i değişmesi gerekli dediler ama onu 1-2 ay içerisinde yaptırmayı düşünüyorum. Şimdilik araçtan gayet memnunum. Yakıtı benim ibiza ya göre çok da aşırı değilmiş. Benzinli otomatikten benzinli otomatik arabaya geçince çok değişiklik olmadı benim için.

Hayırlı olsun, 12.000km gerçekten efsaneymiş.

O yıllara ait multiair'ların hemen hemen hepsi bozuluyor malesef. Ne zaman olur, allah bilir. Olası arızayı önlemek için yapmanız gereken sadece fiat'ın multiair için onayladığı yağı kullanmak ve multiair filtresini muhakkak zamanında değiştirmek.

Hayırlı olsun, 12.000km gerçekten efsaneymiş.

O yıllara ait multiair'ların hemen hemen hepsi bozuluyor malesef. Ne zaman olur, allah bilir. Olası arızayı önlemek için yapmanız gereken sadece fiat'ın multiair için onayladığı yağı kullanmak ve multiair filtresini muhakkak zamanında değiştirmek.
Teşekkür ederim hocam. Dikkatli davranmayı planlıyorum. Umarım ileride başımıza bir sorun açmaz.

Hocam teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Aracı cuma günü aldım. Hemen bu gün Alfin de bir yağ bakımı yaptırdım. Araç 12 bin de henüz ama emin olmak için bakıma ihtiyacı var diye yaptırdım. Yine orada triger i değişmesi gerekli dediler ama onu 1-2 ay içerisinde yaptırmayı düşünüyorum. Şimdilik araçtan gayet memnunum. Yakıtı benim ibiza ya göre çok da aşırı değilmiş. Benzinli otomatikten benzinli otomatik arabaya geçince çok değişiklik olmadı benim için.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle binin diyorum :)

Alfinden çok memnun kalırsınız umarım , çok bilgili ve iyi bir servistir , hatta alfistiturkeyden geldiğinizi söyleyin oğuz beyle görüşün çok sıcak ve iyi bir işletmecidir kendileri ve alfa romeo tutkunudur , umarım güzel geçinirsiniz nazlı kızınızla , iyi günlerde kullanın :)

multiair yazmak için gelmiştim baktım herkes yazmış :) alfin'i uzun süredir takip ediyorum. Şikayet eden duymadım görmedim bilmiyorum. Oğuz işinde iyi alfa servislerinden.

@B.S.Asil otopark.com'dan geldiğini söylesin :p

• Haha
Tepkiler: S.Asil
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...