Bende tanıtıldı diye haberler gördüm ama hiçbir yerde detaylıca bir bilgiye rastalamadım.İnsta da gordum heralde sızmis cunku render gibi durmuyor ama coook guzeeel
Giuliadaki motorlarla gelecekBende tanıtıldı diye haberler gördüm ama hiçbir yerde detaylıca bir bilgiye rastalamadım.
Fca alfaya yürü yaa kulum dediBu alfa bir aralar durgunluk dönemine girmişti ama son zamanlarda harbiden olağanüstü işler çıkarıyorlar.
Qv versiyonu dusunsene bi pist nordschleife rekoru daha gelormi dersinizguılettanın sanki hard makyaj yemiş hali gibi ama EFSANE heleki yeni motorlarla fark yaratacağı aşikar
bence gelebilir alfa küllerinden yeniden doğuyor son zamanlarda fca yüzünden itibar kaybı yaşamıştı bana göre fıat ve alfanın yönetim tasarım ve motorları bence ayrı tutulmalıydı ama şu son hareketler alfanın yeniden canlanmasına işaretQv versiyonu dusunsene bi pist nordschleife rekoru daha gelormi dersiniz
Reklam harbi olmuş. Bencede hafif arka tarafda bir çirkinlik var. Yandan bakıldığında araç bana levante yi animsatti.Araba bence biraz çirkin olmuş ama kimin umrunda gerçek ALFA geri döndü.
Ve reklamı da efsane olmuş.
reklam gerçekten efsane olmuş sıradışılıgını bir kez daha vurgulamışAraba bence biraz çirkin olmuş ama kimin umrunda gerçek ALFA geri döndü.
Ve reklamı da efsane olmuş.