teşekkürlerBir anda @alfhonso sunuyor zannettim. Çok güzel bir araca sahipsin, uzun süreler boyunca keyifle kullanman dileğiyle!
İncelemeye gelirsek o samimiyetin verdiği hissiyat hoşuma gitti. Aracı incelerken güzel noktalara değinmişsiniz. Ellerinize ve emeğinize sağlık! @Koraykaya
Güzel inceleme, ellerinize sağlık
teşekkürler@alfhonso abi şu bijonları boya yav paslı bijonlar 156 ya yakışmıyor
Test güzel olmuş elinize sağlık
biz teşekkür ederiz abi zamanını ayırıp izlediğin için
teşekkürler abi bakalım araç sahibi bu yoruma ne diyece xdIzledim videonuzu masallah. Arac guzel ama ben giristeki ya seversiniz ya nefret edersiniz sozunu arac sahibine ithaf ediyorum efenim
Birde ses sistemini dinletmeyi unuttunuz ama sağlık olsunbiz teşekkür ederiz abi zamanını ayırıp izlediğin için
abi sorma onu unuttukk zaten videoyu ilk attığımızda müziklerden bir telif yedik onu değiştirdikBirde ses sistemini dinletmeyi unuttunuz ama sağlık olsun
teşekkürlerVideo çok bilgilendirici olmuş . Otopark'ın içinden tanıdığımız birinin aracı olması da incelemeyi daha değerli kılan bir unsur olmuş. bundan sonraki testlerde de başarılar dilerim
xddd yok abi onu koymadık izledikten sonra yorumunu merakla bekliyoruzVayyy krallara bak eve gideyim aksam tamamını izlicem videonun.
Bu arada bana bahsettiğin yanlışlıkla 3'ten 2'ye çekme sahnesini de ekledin mi videoya?
eyvallah bedo teşekkürler sorma düzde kalksak aklını almıştık xddVideo güzel olmuş emeğinize sağlık
RIP Panamera
Bir anda @alfhonso sunuyor zannettim. Çok güzel bir araca sahipsin, uzun süreler boyunca keyifle kullanman dileğiyle!
İncelemeye gelirsek o samimiyetin verdiği hissiyat hoşuma gitti. Aracı incelerken güzel noktalara değinmişsiniz. Ellerinize ve emeğinize sağlık! @Koraykaya
@alfhonso abi şu bijonları boya yav paslı bijonlar 156 ya yakışmıyor
Test güzel olmuş elinize sağlık
Izledim videonuzu masallah. Arac guzel ama ben giristeki ya seversiniz ya nefret edersiniz sozunu arac sahibine ithaf ediyorum efenim
Birde ses sistemini dinletmeyi unuttunuz ama sağlık olsun
Video çok bilgilendirici olmuş . Otopark'ın içinden tanıdığımız birinin aracı olması da incelemeyi daha değerli kılan bir unsur olmuş. bundan sonraki testlerde de başarılar dilerim
Vayyy krallara bak eve gideyim aksam tamamını izlicem videonun.
Bu arada bana bahsettiğin yanlışlıkla 3'ten 2'ye çekme sahnesini de ekledin mi videoya?
Video güzel olmuş emeğinize sağlık
RIP Panamera
Bu arada taunus testi biraz gecikecek. Arabanın tork aşırı düştü, sibop ayarı falan yapılması gerekiyor. Şu sıralar sağlık sebepli sıkıntılardan ötürü pek ilgilenemeyeceğim gibi duruyor. Biraz zamanı var