neyin var knk erkeklik hormonu fazla mı salgılanıyor <3Bu arada taunus testi biraz gecikecek. Arabanın tork aşırı düştü, sibop ayarı falan yapılması gerekiyor. Şu sıralar sağlık sebepli sıkıntılardan ötürü pek ilgilenemeyeceğim gibi duruyor. Biraz zamanı var
Beyler henuz izleyemedim sehir disindayim ama eve donunce izleyecegim. Simdiden emeginize saglik. @alfhonso kazasiz belasiz surusuler masaallah
İnceleme mükemmel olmuş diyemem ama mkemmel olmasını da beklemek hata olur. Böyle devam edin, keyifli işler yapıyorsunu, keyif alıyorsunuz da belli ki. Önemli olan da bu zaten.
Yalnız o reklam neymiş öyle ya????
18:20 - 18:35 arası alttaki görsel gibiydim.Onun dışında beğendim ellerinize sağlık @alfhonso ya da teşeşkkürler arabayı teste vermiş.
Sen focus'u goreceksin acemiler gibi bazen 2 hamlede 180 derece donebiliyorumBu arada direksiyon dönüş çapı gerçekten düşük, direksiyon kutusunda falan mı sıkıntı var dedim de ıııh. Taunusun bile daha iyi
İnceleme mükemmel olmuş diyemem ama mkemmel olmasını da beklemek hata olur. Böyle devam edin, keyifli işler yapıyorsunu, keyif alıyorsunuz da belli ki. Önemli olan da bu zaten.
Yalnız o reklam neymiş öyle ya????
Abi senin varyatörde sıkıntı mı var
Sen focus'u goreceksin acemiler gibi bazen 2 hamlede 180 derece donebiliyorum
Teşekkürler teşekkürlerEllerinize sağlık tasarımını beğendiğim güzel araba. @alfhonso kazasız belasız güle güle kullan
TeşekkürlerEllerinize sağlık tasarımını beğendiğim güzel araba. @alfhonso kazasız belasız güle güle kullan
valla abiliğin kralını yaptı sağolsun yapmayada devam ediyor18:20 - 18:35 arası alttaki görsel gibiydim.Onun dışında beğendim ellerinize sağlık @alfhonso ya da teşeşkkürler arabayı teste vermiş.
Duyumlarını aldım italyan bir marka konusunda baya araç temini konusunda yardımcı oluyormuşsun bende merakla bekliyorumGençler sıkı çalışıyor, ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Sadece bu kadar
Duyumlarını aldım italyan bir marka konusunda baya araç temini konusunda yardımcı oluyormuşsun bende merakla bekliyorum
Kanalın başına sen geç Hakan abi dedikte kabul etmiyorDuyumlarını aldım italyan bir marka konusunda baya araç temini konusunda yardımcı oluyormuşsun bende merakla bekliyorum