Alfhonsonun Alfa Romeo 156'sını test ettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepinizin bildiği üzere değerli müdürümüz @alfhonso alfa romeo 156 sını @emert20 ile inceledik biz beğendik bakalım sizde beğenicekmisiniz :) bu arada @sinan abi senin 156 dan önce davrandık ama kusurumuza bakma biz nacizane ufak bir inceleme yaptık senin anlatmınla 156 yıda merakla bekliyoruz :D

İnceleme mükemmel olmuş diyemem ama mkemmel olmasını da beklemek hata olur. Böyle devam edin, keyifli işler yapıyorsunu, keyif alıyorsunuz da belli ki. Önemli olan da bu zaten.

Yalnız o reklam neymiş öyle ya????

18:20 - 18:35 arası alttaki görsel gibiydim.Onun dışında beğendim ellerinize sağlık @alfhonso ya da teşeşkkürler arabayı teste vermiş.
Charlie-Day-WTF.gif

Beyler henuz izleyemedim sehir disindayim ama eve donunce izleyecegim. Simdiden emeginize saglik. @alfhonso kazasiz belasiz surusuler masaallah :)

Teşekkürler hacım sağolasın :)

İnceleme mükemmel olmuş diyemem ama mkemmel olmasını da beklemek hata olur. Böyle devam edin, keyifli işler yapıyorsunu, keyif alıyorsunuz da belli ki. Önemli olan da bu zaten.

Kesinlikle katılıyorum. Önceki testlere göre daha iyi, sonrakilerde daha da iyi olacaktır :)

18:20 - 18:35 arası alttaki görsel gibiydim.Onun dışında beğendim ellerinize sağlık @alfhonso ya da teşeşkkürler arabayı teste vermiş.
Charlie-Day-WTF.gif

Thanks cnm

Teşekkür ederiz abi zaten keyif için yapıyoruz dediğin gibi [emoji1] kapanışo reklamla yapalım dedik çok ilginç şeyler çıktı [emoji1][emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...