Herkese iyi forumlar dilerim ,
aloparca.com bir çoğunuzun bildiği güvenilir büyük bir yedek parça satış ağı , fakat beni fazlasıyla hayal kırıklığına uğratan bu firma için buraya bir başlık açmak istedim.
Dün mutlu mesut siparişlerimi geçip hesaplamalarımı yaparken bugün aloparçanın aslında almam gereken en önemli parça olan ön balatalarımı iptal ettiğini gördüm .
Şimdi hiç bir bilgilendirme vb. işlem olmadan benim satın aldığım ve parasının çekildiği ürünü iptal etmek ve dandik bir e-posta ile benim bunu haber almam ne kadar doğrudur. İptal edilen parçanın hala şu an sitede aktif satışta olması nedir ? Madem bir ürünümü iptal edecekseniz bu adam tam set almış demez misiniz ? diğer parçalar sizce o olmadan ne işe yarayacaklar , parça konusunda bu kadar tedarik ve bilgisi yüksek bir site bunu nasıl öngöremez anlamıyorum ?
"Unutmadan siparişinizdeki ürünü iptal ettiklerinde verilen sipariş bölümüne girdiğinizde o ürün silinmiş oluyor hiç bir ibare belirtilmiyor kullanıcıya değişik bir durum"
Fotoğraflarla şöyle süsleyeyim konuyu ;
Ne yapılır ne denir bilemiyorum , saçma bir gidişat saçma bir durum , umuyorum ki aloparcanın sayın yetkilileri görürler özellikle ricam sayın EBRU ÖZÜLKÜ hanımefendinin görmesidir. Teşekkür ederim .
"Yazım hatam yada farklı bir durum olduysa affola sinirli halimden kaynaklanıyor , konu yanlışsa yada uygunsuz görünürse silinebilir sayın yönetim , sizleri zan altında bırakmak istemem , teşekkürler."
Moderatör tarafında düzenlendi: