Moderatör tarafında düzenlendi:
Ceyhun sağolsun bize ordan destek oluyorVideoyu açtım, o dönerken foruma bakıyordum korayın veya egemenin sesi duyacağım diye bekliyodum bi yandanda bu adamlar ne ara amaroku çekti diyodum bi baktım @gtepro![]()
![]()
Ceyhun sağolsun bize ordan destek oluyortoyota ve hilux için anlaştık abi spolier vereyim onuda çekeceğiz yarımca plaza baya destek oluyor sağolsun
![]()
Zor değil be hacı emmi kamerayı koyuyon sonrası çocuk oyuncağı. Zaten genelde bayilerde kimse tavuğuma kışt demiyo çünkü tanıdık yerlere gidiyomBen hiç beceremem la böyle şeyleri iyi iş çıkarıyonuz.
valla knka yolla montajlar yayınlarız hatta ben sökeye döndüğümde adada olursan beraberde yaparız bişilerBursa'ya döneyim elimden bişeyler gelirse bende yardım ederim @emert20 @Koraykaya akşam izlicem testi işin içinde @gtepro da varsa on numara olmuştur![]()
Kanka kaçında geliyosun ben ortalama 7-8 ine kadar buradayım haziranınvalla knka yolla montajlar yayınlarız hatta ben sökeye döndüğümde adada olursan beraberde yaparız bişiler![]()
Teşekkürler mehmet abi bu videoda emek ceyhun ve korayınValla agzına saglık bilgilendirici sıkmayan güzel bir video çıkmış ortaya
@gtepro @Koraykaya
@emert20
Kanka kaçında geliyosun ben ortalama 7-8 ine kadar buradayım haziranın