150 euro olacakmis o limit.amazon.de de (amazonun alman sitesi Türkçe dil seçeneği açıldı (kısmi olsa da) )
Bulduğumuz ürünleri paylaşalım 35 euro üstünde normal kargo bedava Türkiyeye 75 doların ustunde vergı koyuluyor bu arada buna dikkat edin
Farklı forumlarda buna benzer konular var otoparktada olsun istedim Bu başlık altında çoğunlukla buldunuz/kullandığınız ürünleri paylaşalım ikinci amaç ise birbirimize destek olalım bilip bilmediklerimiz hakkında birçok forumda var ama saygılı bir Şekilde paylaşım yapalım.
İyi forumlar.
150 den 75 dusuruldu tekrar olacagini sanmiyorum internette eski bilgiler var ptt kendi sitesinde bile guncel degildi bu yuzden remi gazete haricinde inanmamak lazim150 euro olacakmis o limit.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
150 den 75 dusuruldu tekrar olacagini sanmiyorum internette eski bilgiler var ptt kendi sitesinde bile guncel degildi bu yuzden remi gazete haricinde inanmamak lazim
Yinede avantajli olabiliyor ozellikle indirim denk gelirse.Meclise gitti kabul olursa 150 euroya çıkacak haberde okumuştum gerçi son kur lardan sonra amzonun avantajı baya bi azaldı
değiştirdiler hocam tekrar 150 oldu ben de okudum aynı haberi150 den 75 dusuruldu tekrar olacagini sanmiyorum internette eski bilgiler var ptt kendi sitesinde bile guncel degildi bu yuzden remi gazete haricinde inanmamak lazim
değiştirdiler hocam tekrar 150 oldu ben de okudum aynı haberi
Yinede avantajli olabiliyor ozellikle indirim denk gelirse.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 euro ya düştüMeclise gitti kabul olursa 150 euroya çıkacak haberde okumuştum gerçi son kur lardan sonra amzonun avantajı baya bi azaldı
telefon gelmesi yasak diye biliyorum link bende düzgün açılmadı sanırım note 5https://www.amazon.de/gp/aw/d/B012A...note5+case&dpPl=1&dpID=410SOosFlGL&ref=plSrch beyler sizce bu ürün orjinalmi orjinalse almayı düşünüyorum da.