Amerikada Civic RS Testi / İlkay Zaman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansermo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansermo

Panpa
616
28

13:20 de fiyat bilgisi var.
Bu arada videodaki kubilay beyin konuşmasında arada ingilizce kelimeleri kaçırması da bence ayrı güzel olmuş :)
Direk sıfır aracı sürmeleri de garibime gitti açıkcası. (Sıfır olduğunu kaput üzerindeki korumaya ve bulunduğu yere göre söyledim belki daha önceden de kullanılmıştır.)

Son düzenleme:
Abi 10 senede hiç mi Türkçe konuşmadın hiç mi memlekete köyüne gelmedin yav, çok uyuz olurum böyle konuşanlara :D
Araba baya hoş, bu rengi ben sevemiyorum sanayiide buna benzer astar boyası kullanan çok olduğundan olabilir :D
Keşke bu opsiyonlar Türkiye'de de olsa

Edit: Yarı otonom sürüş çok tatlı ya

Son düzenleme:
Abi 10 senede hiç mi Türkçe konuşmadın hiç mi memlekete köyüne gelmedin yav, çok uyuz olurum böyle konuşanlara :D
Araba baya hoş, bu rengi ben sevemiyorum sanayiide buna benzer astar boyası kullanan çok olduğundan olabilir :D
Keşke bu opsiyonlar Türkiye'de de olsa

Edit: Yarı otonom sürüş çok tatlı ya
Ben de uyuz olurum ama şöyle bi durum var adam yanlışlıkla ağzından ingilizce kelime kaçırınca utanıp sıkılıyor :D isteyerek olmadığına inanıyorum :D

Yalnız şu sinyal verince ekranda o tarafın kamera görüntüsünün direk açılması hoş olmuş sevdim keşke Türkiye de de olsa, bence c sınıfında iyi bir tercih oldu civic rs f/p siyle.

13:20 de fiyat bilgisi var.
Bu arada videodaki kubilay beyin konuşmasında arada ingilizce kelimeleri kaçırması da bence ayrı güzel olmuş :)
Direk sıfır aracı sürmeleri de garibime gitti açıkcası. (Sıfır olduğunu kaput üzerindeki korumaya ve bulunduğu yere göre söyledim belki daha önceden de kullanılmıştır.)
Rengi bayağı beğendim.

Hoşuma gitti gırtlak dolu versiyonu ile:)
Sinyal verildiginde kameraların açılması da güzel bir özellik
Adaftif hız sabitleyici de güzel çalışıyor hondayı abd deki versiyonu için tebrik etmek lazım:D
Rengini de Begendim bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...