Araba galeriden satılık. Adam arabayı sattı gitti neden öldü diye düşünüyorsunuz anlamadımAnd öldü mü ya iletişim kurabilen yok mu hiç?
En son Almanya da idi Sinan canlı yayında soylemistiAnd öldü mü ya iletişim kurabilen yok mu hiç?
Cümleyi gerçek anlamı dışında kurdum, Almanya'ya taşındığının ve ilk önce kendisinin satmaya çalıştığının, sonra arabayı aldığı galerici Zikrullah'a geri sattığının ve şuanda da başka bir galeride satılık olduğunun farkındayım.Araba galeriden satılık. Adam arabayı sattı gitti neden öldü diye düşünüyorsunuz anlamadım
Bunlari yapmak için daha temiz m5 ler var bunu alirsam gundelik kullanırimSöz Milli Piyango vurunca, bu arabayı satın alıp, Hypermiling yapacam. @Iskender[emoji769] ve @yaso ya yazılım yaptırıp motor devrini 4000 de kitletecem. Lumar ile kaplatıp Kemer countrydeki alacağım villanın kapalı garajında saklayacam..
20 yıl önceki aracın malzeme ve işçiliğinin durumu araçtan çok, aracın nasıl kullanılacağına çok bağlı bence. Ne 2 senelik araçlar var leş gibi, çok da nadir 20 senelik araç var fabrikadan çıktığı gibi. Güncel araçlar da o kadar kötü değil. Hele 20 sene önce üretilen BMW'lerin narinliği düşünülürse.Malzeme kalitesi, işçiliği 20 yıl önce yapılmış bir otomobile göre ne kadar kaliteli. Acaba şimdiki 5 serilerinin malzeme ve işçilik kaliteleri, 20 yıl sonra bu araç kadar göz doldurabilecek mi ? Pek sanmıyorum.
Narinliğe bakılırsa henüz eskimiş olan f10 kasa 5'in kapı iç trimlerinden ve emniyet kemeri bölgesinden deli gibi trim sesleri geliyordu. Keza idrive kontrol ünitesinin olduğu o komple siyah kaplamalı bölüm deli gibi çiziliyordu. Yani güncel kasalar da ahım şahım bir halde değil. Benim kastettiğim şey sahibinin araca iyi bakmasından ziyade 20 sene önceki üretim ve malzeme kalitesine rağmen bugün bu m5 hala daha çok elit, iyi ve kaliteli bir malzemeye sahip duruyor. Bugün üretilen f10 ya da g30 kasalar için bundan 20 yıl sonraki teknoloji ve üretim kalitesi dahilinde acaba tıpkı m5'e dediğim gibi bugün bile çok kaliteli duruyor diyebilecek miyiz sorusuydu hocam.20 yıl önceki aracın malzeme ve işçiliğinin durumu araçtan çok, aracın nasıl kullanılacağına çok bağlı bence. Ne 2 senelik araçlar var leş gibi, çok da nadir 20 senelik araç var fabrikadan çıktığı gibi. Güncel araçlar da o kadar kötü değil. Hele 20 sene önce üretilen BMW'lerin narinliği düşünülürse.
Abi yorumuna hiç katılamayacağım, algılarla alakalı bir durum sanırım. Güncel araçlar da ahım şahım değil eyvallah ama senin mantığına göre 20 yıl önceki 5 Serisinden hiç trim sesi gelmemesi, elektroniğinin, mekaniğinin bozulmaması gerektiği anlamını çıkarıyorum ki bunun doğru olduğunu sanmam. "Kaliteli durmaktan" ne anladığımız farklı sanırım, onun için doğru veya yanlış bir mantık yok ikimizin bakış açısında da benceNarinliğe bakılırsa henüz eskimiş olan f10 kasa 5'in kapı iç trimlerinden ve emniyet kemeri bölgesinden deli gibi trim sesleri geliyordu. Keza idrive kontrol ünitesinin olduğu o komple siyah kaplamalı bölüm deli gibi çiziliyordu. Yani güncel kasalar da ahım şahım bir halde değil. Benim kastettiğim şey sahibinin araca iyi bakmasından ziyade 20 sene önceki üretim ve malzeme kalitesine rağmen bugün bu m5 hala daha çok elit, iyi ve kaliteli bir malzemeye sahip duruyor. Bugün üretilen f10 ya da g30 kasalar için bundan 20 yıl sonraki teknoloji ve üretim kalitesi dahilinde acaba tıpkı m5'e dediğim gibi bugün bile çok kaliteli duruyor diyebilecek miyiz sorusuydu hocam.