Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar uzun zamandır go kart için bilkent speed parkı tercih ediyorum ama artık sıkıldım.Bildiğiniz süre ölçen başka pist önerileriniz varsa bekliyorum.
Aries arena vardı eskiden gimat'ta. Sanmıyorum ama hala duruyorsa mutlaka gidin. Pistin çok teknik virajları vardı. Üniversiteler arası şampiyonalara, endurance yarışlarına katılmıştım bir dönem, çok keyifliydi.
Kapandıysa da, yeni açtıkları pist de güzeldi tavsiye ederim. Süre ölçüyorlar mı bilmiyorum.
Valla işte Göksu'ya giderken var bi tane, fena değil. Bir de mühye köyün orda var. Yani genel olarak sevdiğim bir go kart pisti yok. Ona vereceğim parayla gider arabayla akşam gazlamasına çıkarım.
Valla işte Göksu'ya giderken var bi tane, fena değil. Bir de mühye köyün orda var. Yani genel olarak sevdiğim bir go kart pisti yok. Ona vereceğim parayla gider arabayla akşam gazlamasına çıkarım.