Apaçi atasözleri ve hareketleri :D (Mizah amaçlı)

kerpetenemir

Emir Kerpeten
Panpa
1,332
28
Marka
Opel
Sadece mizah amaçlı çevremizden duyduğumuz apaçi sözlerini ve hareketlerini bu başlık altında toplayalım .
Bi kaç tane benden gelsin :D

1. Sizin basık dediğiniz araçlardan biz paraşütle atlıyoruz.
2.'arabana çok vakıt ayırıyorsun'
'benımle hıç ılgılenmıyorsun'
'mesajlara geç cevap verıyorsun'
'bı araba yıkıyorum dıyorsun 4 saat ortadan kayboluyorsun'

dıyen hatuna dondum dedımkı 'kafayı 5cm daha ındırsek ekı kırarmıyız acaba' :)

3. Park sis gezmek

Ne dediler? CANIMSIN Dediler haaatatatatata ta

Sürtmüyorsa sıkıntı var!...

Kasist özür dilese de karter delindi bir kere!!

Edit: Ekleme:
Düz gidip gönlünü alacağıma, Yan verir aklını alırım...

Hani YıkıLır Ya HayaLLer O zaman Devreye Girer LastikLer

Çek iKiye Vur PaTiye, HaykıR HayaTa LasTik SeSiyLe... Hatatatapatpatpat

EksoZumun sesi zevK meselesi Degil HaYata HayKıRısımdıR

:D Devamı gelebilir linç edilmezsem :P

Son düzenleme:
image.jpeg
İlk görüşte aşka inanır mısın yoksa etrafında bi kaç tur dönim mi?

Sadece mizah amaçlı çevremizden duyduğumuz apaçi sözlerini ve hareketlerini bu başlık altında toplayalım .
Bi kaç tane benden gelsin :D

1. Sizin basık dediğiniz araçlardan biz paraşütle atlıyoruz.
2.'arabana çok vakıt ayırıyorsun'
'benımle hıç ılgılenmıyorsun'
'mesajlara geç cevap verıyorsun'
'bı araba yıkıyorum dıyorsun 4 saat ortadan kayboluyorsun'

dıyen hatuna dondum dedımkı 'kafayı 5cm daha ındırsek ekı kırarmıyız acaba' :)

3. Park sis gezmek

ben bu çocuğu iyi görmüyorum :D

Ekli dosyayı görüntüle 4962 İlk görüşte aşka inanır mısın yoksa etrafında bi kaç tur dönim mi?
Hayır ben bu özgüvenin geldiği yerden terapi almak istiyorum,hepimiz arabalarımızı seviyoruz ya da ilgi gösteriyoruz ama bu tofaşı vazgeçilmez kılan bence onların özgüvenleri.:D:D:D(Mesela karikatürde onlara göre Tofaş biz erkekler için vazgeçilmezmiş vay be:D:D:D)Özgüven patlaması:confused:

Son düzenleme:
Hayır ben bu özgüvenin geldiği yerden terapi almak istiyorum,hepimiz arabalarımızı seviyoruz ya da ilgi gösteriyoruz ama bu tofaşı vazgeçilmez kılan bence onların özgüvenleri.:D:D:D(Mesela karikatürde onlara göre Tofaş biz erkekler için vazgeçilmezmiş vay be:D:D:D)Özgüven patlaması:confused:
Sebebi nedir bilmiyorum ama farklı görüyorlar:D:D

:D:p:D Vututu yapmak çok ayrı Türkiye'nin bir çok yerine gittim en fazla Ankara-Adana-Konya da görebiliyorum kuş grubunu benim için tek vazgeçilmezi Türkiye'de Taunus'dan sonra ucuza power-oversteering'e müsade eden tek araba tabii içinde güç kalan modelleri için.:D:D

e393bff1-46ac-41d3-8683-75df9a5eebae.jpg

:D:p:D Vututu yapmak çok ayrı Türkiye'nin bir çok yerine gittim en fazla Ankara-Adana-Konya da görebiliyorum kuş grubunu benim için tek vazgeçilmezi Türkiye'de Taunus'dan sonra ucuza power-oversteering'e müsade eden tek araba tabii içinde güç kalan modelleri için.:D:D

e393bff1-46ac-41d3-8683-75df9a5eebae.jpg
Tofaş dedin mi ankara geliyor direkt aklıma:D Birde BMW e30 e36 kafa dip basık totosu en yukarda:D

Tofaş dedin mi ankara geliyor direkt aklıma:D Birde BMW e30 e36 kafa dip basık totosu en yukarda:D
Ankara'da ikamet eden biri olarak söylüyorum, BMW 3 serisi, Passat B5,Jetta ,Mercedes 190E,Fiorino,Doblo,Connect,Symbol,Linea,Hyundai Accent(Ticari Taksi olanlar),tüm dolmuşlar(İveco,Sprinter,J9...),Tofaş ve bazı Fiat modelleriyle trafikte problem yaşarsanız çok da fazla irdelemeyin.Yanlış anlamayın bu sadece benim yaptığım bir tespit bu araçları kullanıyor diye herkes öyle olacak diye bir kaide yok.