Apple Music ilk kez bir otomobilde kullanıldı

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Porsche’nin tamamen elektrikli ilk spor otomobili Taycan, Apple müzik dinleme servisi Apple Music uygulamasının entegre edildiği ilk otomobil oldu. 

Porsche, merakla beklenen tamamen elektrikli otomobili Taycan için entegre müzik deneyimi sunmak üzere Apple Music ile güçlerini birleştirdi. Taycan’da yer alacak dokunmatik ekran sayesinde, markanın aboneleri, 50 milyondan fazla şarkıya, özel olarak hazırlanmış binlerce müzik listesine ve Beats 1 küresel canlı yayınlarına erişebilecek. Böylece Apple Music ilk kez bir otomobile tam olarak entegre edimiş olacak.
Porsche AG’nin Satış ve Pazarlama’dan sorumlu İcra Kurulu Üyesi Detlev von Platen konuyla ilgili şunları söyledi: “Porsche ve Apple Music markaları arasındaki iş birliği mükemmel bir uyum sağladı. Her iki marka da ortak değerleri olan kullanıcı deneyimi, gelişmiş mühendislik...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: Basri Amca
Listelerimi ordan oraya aktarmaktan bıkmış ve en son spotify'da sabit kalmıştım bütün cihazlarımda kulanabildiğim için.
Eğer bir gün yine her şeyimi apple yaparsam saatimden, bilgisayarıma kadar o zamana belki işime yarar ama şuan 1. sırada benim için erişilebilirlik olarak spotify var.
 
Son düzenleme:
IMG_0897.JPG
 
Bu zaten kullanılıyordu, yeni degil ki. Apple ile ben çok muzik dinledim arabada. Bağlıyorsun arabaya, dinliyorsun muzik.