Dostlar araba meraklısı herkes japon otomobillerinin ne kadar dikkat çektiğini biliyordur, bende internette gezinirken birinin aracını başlatırken japonca birşeyler söylettiğini gördüm. daha önceb bismillahirrahmanirrahim dedirtenleri bile gördüm bu bir sorun değil. sorun şu nasıl yapılıyor? mesela ben aracım belirli bir devire geldiğinde (speed limiter diye geçiyor) “initial d” de takumi'nin ilk sezonlarda arabasını sürerken çalan şu ding sesinin (link) çalmasını istiyorum. (videoda son kısımlarda net duyuluyor)
benim arabam vites değiştirmem gereken devire gelinc arkadan çok hafifçe *ding* sesi çıksın istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? obd yoluyla yapılma ihtimali var mı? veya daha önceden bu tarz birşey yapmış olan var mı?
Düzenleme: sesin daha net duyulduğu şöyle bir video buldum video / ayrıca mesela müzik çalarken ses seviyesini ayarlıyoruz diyelim, bu ses seviyesinde değil de ben %70'de müzik dinlerken bile arkadan %20-25 civarında hafif bir sesle çalsın istiyorum sabit bir ses düzeyi olsun. bu tarz şeyler mümkün mü?
benim arabam vites değiştirmem gereken devire gelinc arkadan çok hafifçe *ding* sesi çıksın istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? obd yoluyla yapılma ihtimali var mı? veya daha önceden bu tarz birşey yapmış olan var mı?
Düzenleme: sesin daha net duyulduğu şöyle bir video buldum video / ayrıca mesela müzik çalarken ses seviyesini ayarlıyoruz diyelim, bu ses seviyesinde değil de ben %70'de müzik dinlerken bile arkadan %20-25 civarında hafif bir sesle çalsın istiyorum sabit bir ses düzeyi olsun. bu tarz şeyler mümkün mü?
Son düzenleme: