Arabanızı ne sıklıkla yıkarsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ne sıklıkla arabanızı yıkarsınız?

• Günlük yıkarım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Haftada bir kaç kere yıkarım

Kullanılan: 3 6.4%
  • Haftada bir yıkarım

Kullanılan: 13 27.7%
  • Ayda bir yıkarım

Kullanılan: 19 40.4%
  • Şirket aracı olduğundan yıkamam

Kullanılan: 0 0.0%
  • Arabamı yıkamam

Kullanılan: 2 4.3%
  • Kışın yıkamam

Kullanılan: 10 21.3%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panpa aldığının ilk 2-3 ayı öyle oluyo inan, sonra insan üşeniyo gözüne tozluymuş çamurluymuş takılmıyo yani hele kışın. Yazın yine havalar sıcak olunca yıkamak sorun olmuyo da..
ya buna katılamayacağım :) iki yıldır her çıktığımda ıslak bezle nazikçe tozunu alıp çıkıyorum aracımla.haftada en az iki kerede yıkarım biraz gönül işi galiba yada huy.çamurlu yoldan geçerken ağlayası geliyor :D.Babamın aracınıda pis görmeye dayanamıyorum açıkçası ondada bi liraya köpük keyfi.

ya buna katılamayacağım :) iki yıldır her çıktığımda ıslak bezle nazikçe tozunu alıp çıkıyorum aracımla.haftada en az iki kerede yıkarım biraz gönül işi galiba yada huy.çamurlu yoldan geçerken ağlayası geliyor :D.Babamın aracınıda pis görmeye dayanamıyorum açıkçası ondada bi liraya köpük keyfi.
Hocam biraz abartmış gibisiniz sanki, bence bu kadar sakınmayın :) Bu arada nazar değmesin :)

Hocam biraz abartmış gibisiniz sanki, bence bu kadar sakınmayın :) Bu arada nazar değmesin :)

teşekkürler ya sakınmak demeyelimde kim evladını pis görmek ister benimki öyle bir durum :) çamurlu yol mevzusuda güneşli bir günde o şantiye çıkışından geçersin ya hani... o vıcıklık... o yapış yapış çamur... onu kast etmiştim :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E harelenmiyor mu boya?

Tozlu yüzeyde ıslak mendil berbat eder verniği de boyayı da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...