Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Panpa aldığının ilk 2-3 ayı öyle oluyo inan, sonra insan üşeniyo gözüne tozluymuş çamurluymuş takılmıyo yani hele kışın. Yazın yine havalar sıcak olunca yıkamak sorun olmuyo da..
ya buna katılamayacağım iki yıldır her çıktığımda ıslak bezle nazikçe tozunu alıp çıkıyorum aracımla.haftada en az iki kerede yıkarım biraz gönül işi galiba yada huy.çamurlu yoldan geçerken ağlayası geliyor .Babamın aracınıda pis görmeye dayanamıyorum açıkçası ondada bi liraya köpük keyfi.
ya buna katılamayacağım iki yıldır her çıktığımda ıslak bezle nazikçe tozunu alıp çıkıyorum aracımla.haftada en az iki kerede yıkarım biraz gönül işi galiba yada huy.çamurlu yoldan geçerken ağlayası geliyor .Babamın aracınıda pis görmeye dayanamıyorum açıkçası ondada bi liraya köpük keyfi.
teşekkürler ya sakınmak demeyelimde kim evladını pis görmek ister benimki öyle bir durum çamurlu yol mevzusuda güneşli bir günde o şantiye çıkışından geçersin ya hani... o vıcıklık... o yapış yapış çamur... onu kast etmiştim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi