Daha önce oturduğum evde aynı sorunu yaşıyordum.Ev avm ile aynı sokaktaydı.İşten yorgun şekilde gelirdim, evin önünde bir iki defa tur atardım boşalan bir yer bulmak için.Çıldırmamak elde değil gerçekten.Evin önünde her gün bu otopark eziyeti. Giren bir daha cikamiyor, çıkan bir daha giremiyor. Kendi evinin önünde baska araçlar görünce kafayı yiyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 53191
Park yeri bulamam diye bir cok işimi yurume hallediyorum. Yağmurda bile yurumek zorunda kalıyorum. Buradan arabayi cikarsam bir daha yer bulmayı gectim mahalleye bile giremem. Bunun stresi sahiden cok can sıkıyor.Daha önce oturduğum evde aynı sorunu yaşıyordum.Ev avm ile aynı sokaktaydı.İşten yorgun şekilde gelirdim, evin önünde bir iki defa tur atardım boşalan bir yer bulmak için.Çıldırmamak elde değil gerçekten.
Benim evimin de otoparkı çok kötü beterin beteri varmış Allah yardımcınız olsun.Evin önünde her gün bu otopark eziyeti. Giren bir daha cikamiyor, çıkan bir daha giremiyor. Kendi evinin önünde baska araçlar görünce kafayı yiyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 53191
Bu görüntünün daha kotu olani da var zonguldakta. Dusun bunun bile kötüsü var. O yuzden bu ilde yaşanmaz da iste mecbur kalıyoruz.Benim evimin de otoparkı çok kötü beterin beteri varmış Allah yardımcınız olsun.
Cenaze günleri ücretli otopark parasi al hocam. Arabanin bir miktar yakit parası çıkar.şimdi mesajları görünce kabaca bi hesap yaptım, en kabasında 16 aracı bahçeye sokabiliyorum. Sıkıştırsam inansam 20'yi geçiririm. Son zamanlarda bahçede giriştiğimiz inşaat/ıslah işi meyvesini böyle verdi. Benim bu durum bayağı bir şükrettirici, sizlere sabırlar diliyorum.
Ha noluyo, hatırlı kişi cenazesinde bahçe kapısının önünü filan çok rahat kapatıyorlar. Kul hakkı yiyerek cenaze namazı kılmak, zıt tatların kombini gibi hoşa giden bir şey herhalde...
Bu görüntünün daha kotu olani da var zonguldakta. Dusun bunun bile kötüsü var. O yuzden bu ilde yaşanmaz da iste mecbur kalıyoruz.
Cenaze günleri ücretli otopark parasi al hocam. Arabanin bir miktar yakit parası çıkar.
İşin şakası bir yana cok ayip yaptiklari sahiden. Senden izin isteyebilirler. Kibar davranabilirler. Ama bizim toplumun boyle bir meziyeti yok tabi
Ford'lar kışın gözüme daha bi hoş geliyor