KAPALI Araç Alırken ilk Baktığınız kriter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette hoşuma giden bir otomobil olması gerek. İçiyle de dışıyla da.

Ardından motor, şanzıman ve yakıt tüketimi ile sunduğu güvenlik.

En son olarak markanın ilgilendiğim modele verebildiği opsiyonlar. Medya, navigasyon gibi sistemlere güncelleme sağlayıp sağlayamadığı.

Son düzenleme:
Tasarımı hiç saymıyorum zaten olmazsa olmaz, ayrıca adım başı görülen beyaz şirket spec arabalar da ilk seçeneğim olmaz.
Sonrasında yakıt tüketimi, performans, güvenlik diye sırasıyla gider. Güvenlik konusunda artık belli fiyat aralıklarında bi standart tutturuldu diye düşünüyorum.

İkinci el araç bakarken ise en önemli kriterim direksiyon ve vites topuzunda sedef kaplama dedikleri saçma sapan malzemenin olmaması. Eğer bi ilanda bununla karşılaşırsam o ilanı kapatırım. Aracın diğer yönleri istediği kadar iyi olsun. Sonrasında hasar kaydı vesaire.

Aslında kimseden servis seçeneği çıkmamış bence servis hizmetide önemli
servis hizmeti Türkiye'de bildiğin yok. bugüne kadar fiat,mercedes,vw,seat,ford istisnasız hepsi bizi deli etmeyi başardı. borusan şimdilik iyi gidiyor ama bence tamamıyla tesadüf onlar da bir yerde patlayacak. hal böyle iken hiç iyi servis hizmeti beklentim yok :(

Daha
servis hizmeti Türkiye'de bildiğin yok. bugüne kadar fiat,mercedes,vw,seat,ford istisnasız hepsi bizi deli etmeyi başardı. borusan şimdilik iyi gidiyor ama bence tamamıyla tesadüf onlar da bir yerde patlayacak. hal böyle iken hiç iyi servis hizmeti beklentim yok :(
dün akşam arkadaşım anlattı Borusan serviste çalışıyor. Direksiyon kaplamak için sanayiden usta geldiğini, yada torna kurtaran disklere torna yapıp geri taktıklarını,salıncağında çatlak olan 5 serisine kaynak yaptıklarını... Niceleri. Sorun markalarda değil. Sorun bizim insanımızda. Bizim insanımızın kanı bozuk. Yaptığı işe saygısı yok, hak nedir bilmiyorlar. Sadece para kazanma derdindeler ve kısa yoldan zengin olma.. Maalesef durum bu. Bir hizmeti sunarken bedel istiyorlar ama o bedelin karşılığını çalıp çırpıp insanların haklarını yiyorlar. Çoğu sektör böyle hemen hemen. Hemen her marka araç sahibi olduk yada eş dosttan dinledik. Her markada oluyor maalesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...