Scirocco'yu neden elediniz?Valla hangileri fiyatını hak ediyor diye sorarsan sadece Leon derim. VAG'a soğuk, aşırı besleme benzinliye (vag'taki karşılığı TSI) karşı olmama rağmen yukardaki araçlardan Golf ve Leon dışındakileri elerim. Fiyat/Performans deyince de direk olarak Leon öne çıkıyor. Gayet dolu bir araçtır. Küçük opsiyon paketleriyle eksiksiz hale geliyor.
Yukarıdaki seçeneklerden Astra ve Scirocco'yu hiç kullanmadım. Ama Scirocco'nun sürüşü hakkında çok olumlu şeyler duydum. Ama iç mekanını detaylıca incelemişliğim var. Maalesef içinde bazı yerler çok çok kalitesiz. Scirocco'nun 0km'si 50.000'e satılsa o zaman kabul derdim. Ama yanlışım yoksa 90k'den başlayan fiyatları var. Eğer 2. el düşünürseniz de Scirocco tarzı spor kullanım amaçlı araçların 2. ellerini hiç bir zaman öneremem. Şahsen benim Scirocco'm olsa, ben de ümüğünü sıkıp canını çıkarmadan satmazdım. =)Scirocco'yu neden elediniz?
Aslında haklısınız. Fakat bahsettiğiniz durum sanırım çoğu Leon için de geçerli.Yukarıdaki seçeneklerden Astra ve Scirocco'yu hiç kullanmadım. Ama Scirocco'nun sürüşü hakkında çok olumlu şeyler duydum. Ama iç mekanını detaylıca incelemişliğim var. Maalesef içinde bazı yerler çok çok kalitesiz. Scirocco'nun 0km'si 50.000'e satılsa o zaman kabul derdim. Ama yanlışım yoksa 90k'den başlayan fiyatları var. Eğer 2. el düşünürseniz de Scirocco tarzı spor kullanım amaçlı araçların 2. ellerini hiç bir zaman öneremem. Şahsen benim Scirocco'm olsa, ben de ümüğünü sıkıp canını çıkarmadan satmazdım. =)
Özetle, elememdeki iki temel sebep iç mekan kalitesi ve 2. ellerinin çok riskli olması.
Kesinlikle doğru. Ama o fiyat aralığında Leon'un sıfır ayarında 2.ellerini bulabilmek mümkün. Zaten 0km'leri 59000'den başlıyor. Sizin fiyat aralığınızda çok iyi fırsat araçları bulunabilir.Aslında haklısınız. Fakat bahsettiğiniz durum sanırım çoğu Leon için de geçerli.
Yalnız tespit ibretlik, tebrik ediyorum.Bu tarz kararsızlıklar genelde golf alınmasıyla biter