Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bu arkadaşı aradığımda sıfır parkettiğini sandığını söyledi. Bende dedim zaten sorun o sıfır parketmişsin allahsız 1-2 parketseydin neyse de 0 nee?? İşte komşu olunca aman tadımız kaçmasın ali rıza bey diye diye kaçacak tadımız tuzumuz kalmadı.
Bizim bir komşu var. Bana park yeri bırakmıyor arkada 2 metre mesafe bırakıyor ben de onun sıfırına çekiyorum. Bu kadar sıfır değil ama araya 1 parmak girer. Senin komşu işi biraz abartmış.
Bu bana normal bir park etme yöntemi olarak gelmiyor. Çok yakın parketmek bile -5, 10 cm mesafe- küfür etmek gibi bir şeyken bu bambaşka bir şey. Sen kimsin milletin malına vurup bırakıyorsun arabayı ahlaksız herif. Şu herifin arabasına yapılan her şey haktır.
Böylesinin önüne arkasına demir tamponlu iki aracı sıfır yanaştıracaksın, yada kamyonet falan kasaları sıfır yanaştıracaksın ondan sonra o düşünsün.
Evet bu arkadaşı aradığımda sıfır parkettiğini sandığını söyledi. Bende dedim zaten sorun o sıfır parketmişsin allahsız 1-2 parketseydin neyse de 0 nee?? İşte komşu olunca aman tadımız kaçmasın ali rıza bey diye diye kaçacak tadımız tuzumuz kalmadı.