Aracici kamera tavsiyesi onerisi olan var mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inzfatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inzfatih

Fatih
Panpa
2,196
Marka
Porsche
Arac ici kamera dusunuyorum, Guzel bir model buldum, biraz pahali ama suan piyasanin en iyisi gibi gorunuyor, buna alternatif olabilecek bir model marka tavsiyesi var mi ?

Artilari:
-dikkat cekmiyor, arabanin icinde birakip park edebilirim diye dusunuyorum.
-Park halindeyken de kayit yapabilir. en azindan pili bitene kadar gider.

Eksileri:
-Fiyati
-hareket halindeki araclarin plakalari net degil zor okunuyor.

https://www.blackvue.com/dr650s-2ch/

Merhaba
https://www.aliexpress.com/item/Dua...1360560560.html?spm=2114.13010608.0.65.PrDsq4 ürünü kullanıyorum geri kamerası da var ama takmadım henüz
3-4 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım
örnek kaydım :(
Görüntü kalitesi harika değil ama 2 kamera olması güzel bir ayrıntı ben takmasamda arka camada kamera takabilirsiniz hem arkayı çeker hem parkta yardımcı olabilir çünkü park çizgileri oluyor kamera üzerinde

Son düzenleme:
Denemek için en ucuz kamera diye tercih ettim ve beklentilerimi şaşırtmadı: Çok kötü :D

full-hd-1080p-arac-ici-kamera-8927-23-B.jpg

Anlaşılan Türkiye'de kaliteli pek bir şey yok. Yurtdışından internet üzerinden getirmek gerekiyor ama hiç almadım nasıl olur bilmiyorum. Yoksa benim de aklımda var almak. Aliexpress'ten ufak tefek şeyler alıyordum ama büyük şeyler getirtmedim hiç.

Anlaşılan Türkiye'de kaliteli pek bir şey yok. Yurtdışından internet üzerinden getirmek gerekiyor ama hiç almadım nasıl olur bilmiyorum. Yoksa benim de aklımda var almak. Aliexpress'ten ufak tefek şeyler alıyordum ama büyük şeyler getirtmedim hiç.

Internet bankacılığı kart menüsünden sanal kart oluşturup çatarapatara girişin alışverişe. gearbest.com'dan 2 tane kamera sipariş ettim tek seferde 2 haftada geldi sorunsuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...