Merhaba arabam evin önündeyken park halinde iken arabanın biri çıkarken vurmuş kaçmış. Kuzenim araba kaçarken görmüş hangi arabanın olduğunu. Biraz araştırmam sonucunda çevredeki kameralara bakıp çarpan kişiyi arabayı buldum ama elimde tam vururken kanıt yok uzaklaşırken ileri sokakta gözüküyo. Her neyse biz şikayetçi vs. olduk ama karakoldan haber gelmedi çok uğraşırsınız mahkeme vs. elinizde tam kanıt yok dedi. Vuran kişide inkar ediyor bu arada ben orda bile değildim diyor ama kesin o. Yani işin iyisi kötüsü sonuç masraflar bize kaldı. Arabada sadece sol kapıda göçük var. Birkaç yere sordum boyasız göçük düzeltme olarak 13-18 bin aralıgı fiyat istiyolar hepsi ve araba 2-3 gün onlarda kalıcak kapıyı sökerek yapacaklarmış. Araba Ford Fiesta 2016 hatasız boyasız hiçbir yerinde birşey yok tertemiz. Şimdi sanayiye götürsem boyalı yapıyolar orda arabada boş yere hasar gözükücek ki aynı şekilde aracın kaskosuda var kaskodan yaptırsam boyasız veya boyalı yine hasar gözükücek durduk yere değeri düşecek ileride satmayı düşünüyorum. Hangi yolu izlemeliyim sizce nereye yaptırmalıyım? Kaskodan yaptırsam çok değeri düşer mi? Birkaç tane fotoğraf bıraktım.