Nasıl oluyor da sürtüyor hocam bizimki hiç sürtmuyor.Arkadaşlar canıma tak etti bugün.Basit bir kaldirima cikma konusunda bile arabamın altı yere sürtüyor...
şunu sormak istiyorum,bu air suspensionu taktırsam şuanki halinden daha yüksek bi hale getirebilir miyim ?
Araç volkswagen cc
Arkadaşlar canıma tak etti bugün.Basit bir kaldirima cikma konusunda bile arabamın altı yere sürtüyor...
şunu sormak istiyorum,bu air suspensionu taktırsam şuanki halinden daha yüksek bi hale getirebilir miyim ?
Araç volkswagen cc
aks mesafesiBen i10 aldim alali 17000 km oldu. Koyde bile altini surtmedim. Sadece karlik degdi. Beim arabam son derece alcaktir. Siz nasil beceriyonuz merak ettim.
Hocam ask mesafesi sadece ortadan sürtmeleri engelleraks mesafesi
Basit bir kaldırıma çıkma demişsiniz ama kaldırıma çıkarsanız aracın yere sürtmesi normal değil mi?Arkadaşlar canıma tak etti bugün.Basit bir kaldirima cikma konusunda bile arabamın altı yere sürtüyor...
Araç volkswagen cc
5 cm basınca yol tutuş nasıl oldu. Zaten golf 6 lar iyi tutunuyor yola. 5 cm daha neler yapar bilemedimBence birazdaha dikkatli olun benim aracim golf mk6 orjinalden 5 cm basık hiç sürtmedim daha ve aşırı dikkate bile gerek yok
Baya baya iyi hocam hiç korkmadan virajları alabiliyorum, gecen i20 ye bindim golfteki gibi davrandım farkında olmadan koptum direk önden5 cm basınca yol tutuş nasıl oldu. Zaten golf 6 lar iyi tutunuyor yola. 5 cm daha neler yapar bilemedim![]()
Baya baya iyi hocam hiç korkmadan virajları alabiliyorum, gecen i20 ye bindim golfteki gibi davrandım farkında olmadan koptum direk önden![]()
Kaldırıma çıkıyorum demişim ya,sen kaldırımda araba kullanıyorum sanmışsın heralde.Basit bi parketme olayıydı.Kaldırıma neden çıkıyorsunuz sorması ayıp?
yaklaşma ve uzaklaşma açılarıHocam ask mesafesi sadece ortadan sürtmeleri engeller
Canım sıkılınca kaldırıma çıkıyorum kardeşim zevk olsun diye ondan sürttüm....Kaldırıma neden çıkıyorsunuz sorması ayıp?