ARACIMIN ALTINI SÜRTMEKTEN BIK TIM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarikkomurcuu

Profesör
146
Arkadaşlar canıma tak etti bugün.Basit bir kaldirima cikma konusunda bile arabamın altı yere sürtüyor...
şunu sormak istiyorum,bu air suspensionu taktırsam şuanki halinden daha yüksek bi hale getirebilir miyim ?
Araç volkswagen cc

Arkadaşlar canıma tak etti bugün.Basit bir kaldirima cikma konusunda bile arabamın altı yere sürtüyor...
şunu sormak istiyorum,bu air suspensionu taktırsam şuanki halinden daha yüksek bi hale getirebilir miyim ?
Araç volkswagen cc
Nasıl oluyor da sürtüyor hocam bizimki hiç sürtmuyor.

Araç volkswagen cc

air taktırırsanız muayeneden geçemezsiniz. süspansiyon sistemleri ile oynanmış araçlar muayeneden kesinlikle geçemiyorlar.

Aracın altında genelde motor korumalığı sürter. Darbelere karşı motor bloğuna zarar gelmemesi için koyulan şu plastikimsi malzeme bilirsiniz. Bu motor bloğu korumalığının alüminyum üretim olanları mevcut. Gayet sert, dayanıklı ama aynı zamanda hafif. 2012 c4'ümü alır almaz yetkili serviste değişim yapmıştım. Vw servisine uğrayıp bununla ilgili bilgi alabilirsiniz. Aracın altını sürtmenize engel olmaz ama sürtseniz bile aklınız kalmaz en azından.

Son düzenleme:
Ben i10 aldim alali 17000 km oldu. Koyde bile altini surtmedim. Sadece karlik degdi. Beim arabam son derece alcaktir. Siz nasil beceriyonuz merak ettim.

Bence birazdaha dikkatli olun benim aracim golf mk6 orjinalden 5 cm basık hiç sürtmedim daha ve aşırı dikkate bile gerek yok

Araç volkswagen cc
Basit bir kaldırıma çıkma demişsiniz ama kaldırıma çıkarsanız aracın yere sürtmesi normal değil mi?

Siz İyi Kaldırımlarla Uğraşıyorsunuz Geçmiş Olsun Geri Geri Çıkmayı Deneyin Hem Ön Takım Hasar Görmez Hemde Arka Çıkınca Ön Daha Rahat Çıkıyor Diye Biliyorum , Adanamın Canım Yollarında Her Yerde Sürtüyorsunuz... Yükseltmek İçin Takozlara Birşey Yapılıyor Yada Takoz Mu Ekleniyordu Öyle Bişeydi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...