KAPALI Aracın su eksiltmesi. detayları okuyup fikir beyan ederseniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hundaysahibi

Faruk
Senkromeççi
2 Ocak 2021
7
4
70
21
İstanbul
Marka
Hyundai
radyatörde yağ gördüğüm için ustaya götüreyim dedim aracı Ustaya götürmeden zaten devirdaim pompası patladı, iki üç gün önce hiç yağ eksiltmeyen arabada L seviyesinin altında gösteriyordu yağ çubuğu. Yağ soğutucusunu da değiştirdik. Araçta sadece ilk çalıştırdığınızda soğukta duman atıyor o kadar onun dışında duman atma yok çekiş iyi.yağ soğutucusunu değiştirdikten sonra ne radyatörde ne de genleşme kabında yağ var. Klima çalışırken eksiltiyor olabilir diye düşünüyorum ustaya gittikten sonra 2 kere L altına düştü aracın suyu en fazla 100 150 km yapmışımdır yani bu iki aylık süreçte . Yol gösterirseniz ne sevinirim motor bu arada1.5 crdi 120 bin km civarlarında
 

Alper45

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,066
3,046
4,070
26
Araç çalışırken soğutma suyu hortumlarına bakabilir misiniz? Hortumda kaçak olabilir, başımıza gelmişti.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,942
7
51,189
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Motor tarafı sağlamsa sırasıyla genleşme kabında çatlak, genleşme kabı kapağından kaçak, hortumlarda/kelepçelerinde kaçak, radyatörde delik kontrolü yapılmalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım