Aracınızda Hangi Marka Filtreleri Kullanıyorsunuz ?

Daswagen

Asfalt Kurutucu
27
Yetkili servis dışında bakım yaptıranlar, aracınızda hangi marka filtreleri (yağ, hava ve polen) kullanıyorsunuz?

Memnun yada şikayetçi misiniz?

Bosch filtre kullanıyorum, genel olarak memnunum diyebilirim. Polen filtresi orjinaline göre biraz çabuk deforme oluyor. Zamanla kirleniyor demiyorum :) Bildiğiniz polen filtresini taktığımız alan içinde zamanla büzüşüyor, yapısı ebatları değişiyor...

Bir sonraki bakımda farklı marka polen filtresi deneyeceğim...

hava filtresi ni aracı aldığımda 9-10 adet stoklamıştım Gm markalı olarak.. şimdilerde 1 adet kalmış. Gm de zaten fason yaptırıyor Mann en kaliteli olanı, filtron, purflux da yine orjinale üretim yapan firmalardan..

yağ filtresi Gm, Mann, Mahle, Marelli, Bosch tercih edilebilir ben Gm dışında kullanmadım.

yakıt filtresi Gm, Mann, Bosch yine tercihlerim arasında.

A kasalarda polet filtresi yok.

hava filtresi ni aracı aldığımda 9-10 adet stoklamıştım Gm markalı olarak.. şimdilerde 1 adet kalmış. Gm de zaten fason yaptırıyor Mann en kaliteli olanı, filtron, purflux da yine orjinale üretim yapan firmalardan..

yağ filtresi Gm, Mann, Mahle, Marelli, Bosch tercih edilebilir ben Gm dışında kullanmadım.

yakıt filtresi Gm, Mann, Bosch yine tercihlerim arasında.

A kasalarda polet filtresi yok.

Filtreleri nereden tedarik ediyorsunuz , online mı ?

evet.. hangi sitede istediğim markayı bulursam ordan alıyorum.. alo parça bu sıralar a kasa vectra parçalarında baya zengin..