Aranızda Olmanın Gurur ve Heyecanını Yaşıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloo.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloo.

Efekan Alpay
Senkromeççi
14
21
Marka
Mercedes
DOSTLAR HERKESE SELAM,

Uzun yıllar boyu arabaların içerisinde büyümüş, sanayiden çıkmayan, korkunç ilgisi olan bir kardeşiniz, dostunuzum. :)
Arabalar hakkında makale okumayı, araştırma yazısı yapmayı seviyorum.
Youtube izleyici listesinden bu foruma kadar geçen serüvenimde bir çok arabayı deneyimle şansım oldu.
Aktif olarak Rent a Car işiyle uğraşıyoruz ailecek. Arabaların bakım ve periyotlarıyla ilgileniyorum.
Sizlerin bana, benim sizlere katacaklarım vardır elbette.

E350 CDI 4matic (W212) , benim şu ana kadar sürdüklerimden en keyiflisinden birisiydi. Sizlerin deneyimlediğiniz en özel araba nedir ?

Hoş geldiniz. W212 E350CDI 4matic konusuna katılıyorum kullanımı zevkli ve aşırı güven veren bir araç.

Hoş geldiniz. W212 E350CDI 4matic konusuna katılıyorum kullanımı zevkli ve aşırı güven veren bir araç.
Hoş buldum, teşekkür ediyorum. Biraz daha sıkı bir otomobil olsa, yayvan olmasa ( Benim düşüncem ) hem günlük hem de hafta sonu kullanmak için gayet ömürlük bir araç.

Hocam hoş geldin. W212 E350 gerçekten yolda gemi gibi süzülen, inanılmaz güven veren bir araç. Rent a car işinde kolaylıklar dilerim

W212 Mercedes'in bilinen kalite hissini üzerine yansıttığı son kasa olabilir. Sonrası bende yok. (Mercedes'in çok umurunda olmayabilirim ama yalnız da değilim)

Hoşgeldiniz.

Benim deneyimlediğim en özel araba mx-5 olabilir. =)

W212 Mercedes'in bilinen kalite hissini üzerine yansıttığı son kasa olabilir. Sonrası bende yok. (Mercedes'in çok umurunda olmayabilirim ama yalnız da değilim)

Hoşgeldiniz.

Benim deneyimlediğim en özel araba mx-5 olabilir. =)
O jenerasyon çok iyi hocam. Fikirlerimizin aynı olmasına sevindim.

Güncel olarak w205 c200d exclusive kullanıyorum.

W204, W205 e göre daha kaliteli keyifli bir araba. ( naçizane görüşüm )

Hoş buldum iyi çalışmalar. :)