Astra H 1.3 CDTI ecr 38002 arıza kodu

omererenkrgl

Ömer Eren Karaoğlu
Takipçi
2
20
Marka
Opel
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlar bugün arabayı stop ettikten sonra gaz fren yapıp arıza kodlarına baktım ve 4 tane arıza verdi(ecr 38004, ecr38002, ecr 40061, ecr 119167). Dört arıza kodundan sadece birini bulamadım o da ecr 38002 arıza kodu tarayıcıda pek bir şey bulamadım fikri olan yardımcı olabilecek var mı? Sanayide 3 kez bilgisayara bağlanmıştı ama egr arızası dışında başka bir şey gözükmüyordu egr nninde arıza kodu ecr 40061.

kızdırma bujisi ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Yüksek yada düşük akım gibi.

İnşallah sorununu nokta atışı çözecek birisine gelirsin. Bizde de turbo 3-4-5 gibi viteslerde kesme yapıyor sinir eden bir durum bakalım.

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlar bugün arabayı stop ettikten sonra gaz fren yapıp arıza kodlarına baktım ve 4 tane arıza verdi(ecr 38004, ecr38002, ecr 40061, ecr 119167). Dört arıza kodundan sadece birini bulamadım o da ecr 38002 arıza kodu tarayıcıda pek bir şey bulamadım fikri olan yardımcı olabilecek var mı? Sanayide 3 kez bilgisayara bağlanmıştı ama egr arızası dışında başka bir şey gözükmüyordu egr nninde arıza kodu ecr 40061.
Araçta herhangi bir sorun var mı yoksa sadece DTC kodlarını mı merak ediyorsunuz ? Bazı DTC kodları başka bir arızanın tetiklemesiyle verebiliyor.