Sebeplerini de yazsaydınız keşke.Astra önermiyorum ama CHR şiddetle tavsiye ederim.
Bu dünyaya opelci gelmek için nasıl bir günah işledin yavBende opelci olarak 308 öneriyorum. Sıcaklar etkiliyor olmalı
Günah değil aslında mucize elimizden 4 hala elimizde olmak üzere 7 opel geçti hiç sorun yaşamadık ve hepsininden memnun kaldık ondandırBu dünyaya opelci gelmek için nasıl bir günah işledin yav
Valla ne yalan söyleyeyim üşendim . CHR, Astra'ya kıyasla bence daha rafine ve daha olgun bir araç. Belki daha geniş değil ama kalam her konuda daha bence daha iyi performans gösteriyor.Sebeplerini de yazsaydınız keşke.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kişisel görüşüm olarak marka güvenilirliği Kia'da açık ara önde. Gerçi yurtdışı araştırmalar, anketler vs.ler de aynısını söylüyor. Bağımsız süspansiyonu konfor olarak Astra'nın önünde. İç hacim de daha iyi. Donanımı zamanında rakipsizdi ama şimdi tabii bütün markalar arayı kapatıyor. Ona bir bakmak lazım, donanım olarak önde mi değil mi emin olamıyorum. Bence Ceed'in iç mekan kalitesi de Astra'dan daha iyi. Golf'ün küçük detaylarda bir tık gerisinde öyle diyeyim.kia ceed hakkında bilgisi olan varmı opel astrayla arasındaki farklar neler olabilir avantaj ceya dezavantajları
ikisi arasında bitercih yapsanız hangisi olurdu genel olarak herkese soruyorumKişisel görüşüm olarak marka güvenilirliği Kia'da açık ara önde. Gerçi yurtdışı araştırmalar, anketler vs.ler de aynısını söylüyor. Bağımsız süspansiyonu konfor olarak Astra'nın önünde. İç hacim de daha iyi. Donanımı zamanında rakipsizdi ama şimdi tabii bütün markalar arayı kapatıyor. Ona bir bakmak lazım, donanım olarak önde mi değil mi emin olamıyorum. Bence Ceed'in iç mekan kalitesi de Astra'dan daha iyi. Golf'ün küçük detaylarda bir tık gerisinde öyle diyeyim.
Zayıf taraflarına gelirsek Kia ceed çok ağır bir araba. Eski otm. şanzımanıyla dizel versiyonları bile yakıtı içiyordu. Sonradan 7ileri dct şanzıman koydular. Ortalama bir şanzıman. Motoru iyidir ama ağırlık ve şanzıman nedeniyle bir iyiliğini göremiyorsunuz. Yeni şanzımanla bir derece kabul edilebilir tüketimler sunduğu söyleniyor. Astra motor ve şanzıman ikilisi olarak bence C sınıfında en iyi seçeneklerden biri. (bunu söylerken hala alınır demiyorum ) Son kasasını kullanmadım ama duyduğum ve izlediğim videolara dayanarak söyleyebilirim ki eski Astra'lar gibi sert ama dinamik karakterli, iyi yol tutuşa sahip gözüküyor. Buna karşı Ceed, yol tutuşu fena olmamasına rağmen yüksek ağırlık nedeniyle hafif yığılmalar yapıyor, esp'ye yükleniyor. Bir de sürüş hissi sıfır, atari salonunda jeton atıp araba kullanıyormuşsunuz gibi O esp'ye yüklenmesini filan siz neredeyse hiç hissetmiyorsunuz. Gırgırgır birşeyler yapıyor, en sonunda güvenli şekilde yoluna kendisi giriyor öyle diyeyim.
İmkanım olsa tek kapı pro cee'd almak isterdim.
Bu arada yeni i30 çıktı. Yakın zamanda yeni Cee'd de çıkarsa şaşırmamak gerekir.
Astraikisi arasında bitercih yapsanız hangisi olurdu genel olarak herkese soruyorum
Cee'd'i tercih ederdim ama dct şanzıman düşündürüyor. Pek bir bilgim yok ama internette hakkında yazılanlar çok iç açıcı değil.ikisi arasında bitercih yapsanız hangisi olurdu genel olarak herkese soruyorum
Hocam şanzıman tam otomatik tork konvertörlü sorun çıkarmamak en önemli kozu. Şanzımanın sorunu geçiş hızının çift kavramalı rakiplerinden yavaş olması ve biraz daha fazla yaktırması.bende astranın şanzımanı hakkında bazıolumsuz şeyler duydum tek bunun yüzünden başka modelleredebakmaya başladım genel olarak sorun çıkarırmı acaba dert edilmicek bişeymi