KAPALI Astra Sedan 1.4 T Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senturkish

Asfalt Kurutucu
24 Eki 2016
5
20
595
Herkese merhabalar. Yaklaşık 70-75 kadar bütçem var ve Astra(J) Sedan 1.4 T 140 Hp Otomatik almayı düşünüyorum.Aslında bundan önce Octavia düşünüyorudum ama Octavia nın fiyatları hem firmanın artırımı hemde artan dovizden dolayı benim için biraz ağır oldu bu sebepten alternatiflerine bakmaya başladım. Donanım,performans,kalite olarak Astra Sedan gözüme çarptı dün gidip bayide inceleme fırsatı buldum. Araç bana yetecek seviyede bi araç. Sport Donanım 1.4 Turbo 140Hp/200Nm Tork Motor ve 6 İleri Tork konvertörlü otomatik şanzıman ile aracı almayı düşünüyorum. Araç hakkında bilgisi olan,kullanan var ise kronik bir sıkıntısı, alırken bayide görülemeyecek bir eksisi veya herhangi bir şeyi varmı? Bilen arkadaşlar,abiler bilgilerini aktarırsa çok sevinirim. Veya aynı fiyat seviyesinde Sedan,Donanım açısından yeterli önerebileceğiniz farklı bir araç varmı. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Sürç-i Lisan ettiysek affola.
 

tersiyer

Profesör
8 Eyl 2016
583
477
1,570
İstanbul
İşinize karışmak gibi olmasın ama sarı sitede düşük km'li dizel otomatik Elite paket Astra Sedan'lar var. Onlara yönelmek daha mantıklı değil mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım