KAPALI Audi a3, Corolla, Civic, Megane?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

robertoasley

Düz Yol Gazcısı
7 Mar 2019
22
5
145
Herkese merhabalar,

Maksimum 175 bin tl bütçeyle araba almak istiyorum. Günde yaklaşık 80km yol yapıyorum. Bu yolun 50-60km'sini çevre yolunda ve akan trafikte; geriye kalan 20-30km'sini ise akan trafik ve virajlı tek şeritli bir yolda gidiyorum. Dolayısıyla az yakan, beni üzmeyecek bir araba arayışındayım. Dizel-otomatik ilk tercihim. Duruma göre Civic ve Corolla LPGli olarakta tercih edebilirim. Aracı genellikle tek başıma işe gidip gelmek için kullanacağım fakat aynı zamanda 4 kişilik bir aile aracı olacak.

Bu çerçevede Audi A3 Sportback 16.TDI Stronic Attraction (2016 makyajsız kasa), Renault Megane Sedan 1.5DCI İcon, Honda Civic Eco Executive ve Yeni Toyota Corolla Flame X pack multdrive s (1.6 atmosferik ve sıfır km alıp tüp taktırmak şartıyla) düşünüyorum.

Acil araba ihtiyacımdan dolayı bir an önce aracımı almak istiyorum. Belirttiğim kriterlere göre hangi arabayı almamı önerirsiniz? Daha oyuncaklı ve dolu bir araç mı, daha az özellikli fakat premium bir A3 mü daha iyi bir tercih olacaktır? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 

Sded

Senkromeççi
23 May 2020
6
18
70
35
İstanbul
Marka
Mercedes
Golf ün içi klasik ama kaliteli ve ince düşünülmüş detaylar mevcut. Ayrıca kondüsyonu iyi ise konforlu da oluyor. Megane sedan ise hacim lazımsa iyi bir seçenek, ayrıca renolar trafikte de az yakıyor.
 

robertoasley

Düz Yol Gazcısı
7 Mar 2019
22
5
145
Öncelikle herkese yardımları için çok teşekkür ederim. Uzun araştırmalarım sonucunda Megane almış bulunmaktayım. Hepinize sağlıklı günler diliyorum :)
 

aserdar05

Senkromeççi
2 Haz 2020
8
0
60
36
Ankara
Marka
Audi
A3 kullanıcısı olarak A3 al derim. Malzeme kalitesi konusunda diğer araçlarla rakip değil bence. Rafinelik, sessizlik, malzeme kalitesi ve lüks algısı istersen A3 güncel kasa ve oyuncak istersen diğerleri. 2015 yılı sonunda A3 aldım bir arkadaşım da 2017 de Civic aldı. Şu an benim aracım çok daha yeni duruyor. O yüzden yıla takılmadan malzeme kalitesinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım