Öncelikle bu arabanın km'sinin düşürülmüş olma ihtimali var. Direksiyon simidinin kondisyonu kafamı çok kurcaladı. Kolçak ve çevresi, vites topuzu, far şalteri bile anormal aşınmış. 13. fotoğrafta orta konsolun sağ üst köşesinde bir çatlak var. O da büyük bir başarı hikayesi barındırıyor.
Bir de
@alfhonso aynısı sizde var görüşünü alalım bu konuda. Bu km'ye bu kadar yıpranma normal mi?
seni de bugün iyi etiketledim ha =)
Onun dışında 12.000₺ lık hasar kaydı bana pek inandırıcı gelmiyor. Audi'lerin aynalarının anormal fiyatlarda olduğunu duymuştum da, arka tamponu abartarak 2.000₺ desem, bir aynaya Audi servisi bile 10.000₺ çekmez bence. Onu iyice bir araştırmak gerek. Servis hakikaten o fiyatı çekiyorsa da zaten almasın o ne öyle
Jantlar allahaffetsin de çok çirkin ya. Bu kişisel görüşüm, arkadaş kendisi beğenmiş ki görmeye niyetli.
Motoru yürüyeni harika arabadır. Alman gibi Alman olan VAG'lardandır. 1.6 motora şimdi gitmiyor yürümüyor çok yakıyor diyeceklerdir de, Bakıldığı sürece 500.000km'yi hiç sorun çıkarmadan tamamlayacak bir motor. O bakımdan severim kendisini.