Audi A4 B7 için multimedya tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diaspolis

Panpa
Destekçi
Beta Programı
27 Ara 2017
2,557
1
5,978
4,270
Connect için konuşursak teypin beyinle tek alakası araca özel kod girilmesi. Onun dışında tarih saat filan gösteriyorsa ancak o zaman bir bağlantı kurar. Ama kompleks bir bağlantı değil. Oto elektrik elektronikçileri bu işleri halledebiliyor. Endişe etmeden yaptırabilirsiniz.
Tarih saat vs gösteriyor da ben kendim yaparsam sıkıntı yaşar mıyım diye merak ettim aliexpresste bazı ürünler var arkaya takılan kablolar alıp yapma konusunda tereddütteyim https://m.tr.aliexpress.com/item/32...d3fd-4cc4-b3d5-f926df2bf45b&priceBeautifyAB=0 onun dışında oto elektrikçiler yapar bir sıkıntı yok ama astarı yüzünden fazla tutabilir :D:D
 
Son düzenleme:

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,015
7
51,346
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Tarih saat vs gösteriyor da ben kendim yaparsam sıkıntı yaşar mıyım diye merak ettim aliexpresste bazı ürünler var arkaya takılan kablolar alıp yapma konusunda tereddütteyim https://m.tr.aliexpress.com/item/32...d3fd-4cc4-b3d5-f926df2bf45b&priceBeautifyAB=0 onun dışında oto elektrikçiler yapar bir sıkıntı yok ama yüzü astarından fazla tutabilir :D:D
Hocam ilk başta da belirttiğim gibi, teorik olarak ne olur ne olamaz biliyorum ama elektronikler devreler lehimler konusunda çok iyi değilim, meraklı da değilim. :) O yüzden nasıl yapılacağı konusunda ne desem güvenilmez bilgi olur. Ama ilandaki kablo çok mantıklıymış. Cihazın arkasını bir görmek gerek.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Diaspolis
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım